Digidexo.com

Hvordan Test for Stimulans av Elev Response

Hvordan Test for Stimulans av Elev Response


Sentralstimulerende stoffer som kokain og metamfetamin er vanedannende stoffer som forlater brukeren i en tilstand av økt følsomhet. De overstimulate også det parasympatiske nervesystem, noe som resulterer i en overaktiv oftalmisk nerve. Dette over-aktivitet triks øynene til å tro at de trenger å fokusere hardere på det som er foran dem, fører til utvidede pupiller. Hvis du er bekymret for at noen nær deg misbruker sentralstimulerende stoffer, det er en enkel måte å teste din mistanke.

Hvordan Test for Stimulans av Elev Response

observere atferden din mistanke stimulerende bruker. Hvis han eller hun viser tegn til sentralstimulerende stoff misbruk, for eksempel agitasjon, over-produktivitet, og hørselshallusinasjoner, så kan det være på tide å sjekke hans eller hennes elever for utvidelse. Sørge for at han eller hun ikke har begynt å ta en resept på Adderall eller noe lignende som har liknende bivirkninger som sentralstimulerende midler.

Slå på så mange lys som du kan. Din "testmiljø" skal være så klar som du kan gjøre det, så effekten av sentralstimulerende midler vil være mer tydelig om det er en overdreven mengde lys til stede. Denne testen er likt det øynene dine går gjennom hver morgen når du slår på første lyset av dagen: Elevene kontrakt for å slippe inn mindre lys. Elever som lider effekten av sentralstimulerende midler, men er ikke i stand til å utføre denne normal funksjon samt unstimulated øyne.

Observer sine elever etter at du slår på lysene. Eller, hvis du er på et offentlig sted, stående under et sterkt indirekte lys bør gjøre triks. Sentralstimulerende midler føre elevene til å utvide seg til de er nesten helt svart med en tynn kant av iris rundt eleven. Elever som ikke berøres av sentralstimulerende midler vil umiddelbart trekke seg sammen når plutselig konfrontert med sterkt lys. Hvis mistenkt bruker sentralstimulerende elever fortsatt i stor grad utvidet, så er det en stor mulighet for at han eller hun eller hun har tatt sentralstimulerende stoffer.