Digidexo.com

Slik bruker du en Low Carb Food Pyramid

Slik bruker du en Low Carb Food Pyramid


Vi har alle et bilde av low-carb dieter fest på bacon og osteburgere (uten bun, selvfølgelig) og fortsatt å miste vekt. Dette er ikke et riktig bilde av en vellykket low-carb dieter, som bruker low-carb mat pyramide for å forbedre sin helse, kontrollere diabetes, opprettholde en sunn vekt og nytte hans hjerte. Ved å følge noen grunnleggende trinn, kan du bruke low-carb mat pyramide for å forbedre din generelle helse, samt å kontrollere mat cravings.

Slik bruker du en Low Carb Food Pyramid

•  På bunnen av pyramiden er sunne proteiner som magert kylling og kalkun, sjømat og egg. Inkludert i denne delen av pyramiden er enumettet og flerumettet fett som olivenolje, rapsolje og fett i avokado. Disse relativt høy-kalori mat bør utgjøre hoveddelen av kaloriinntaket, ikke hoveddelen av kostholdet ditt.

Velge fra neste nivå av pyramiden, velger store mengder grønne blader og fargerike grønnsaker som tomater, gulrøtter, romanosalat, artisjokker, aubergine, brokkoli, grønne bønner, spinat og grønnkål. Matvarer i denne delen av pyramiden, men lavere i kalorier, bør utgjør det høyeste volumet av kostholdet ditt.

Spis små mengder ost, nøtter og low-carb frukt som bær.

Bare innimellom spise høy-karbohydrat matvarer som ris, pasta, poteter og brød; eller sukkerholdige frukter som bananer og ananas. Velg hele korn og spise med måte.

Unngå ernæringsmessig tomme desserter som kaker, paier og informasjonskapsler.

Hint

  • Low-carb pyramiden er ganske forskjellig fra den tradisjonelle næringspyramiden som har korn som sitt fundament. Den ble utviklet for mennesker som opplever at karbohydrat-rik mat forårsaker mat cravings, for diabetikere hvis helse er truet av karbohydrat-rik mat og for slankere som ønsker å spise sunt mens kontrollere sult.
  • Vellykket brukere av low-carb mat pyramide rapporterte at de erstattet sunn grønnsaker og greener for karbohydrater de eliminert. Dette er en god strategi, siden disse matvarene har mange av de samme fytokjemikalier, vitaminer og mineraler som de karbohydrater som de erstatter.
  • Sjekk med legen din før du bestemmer deg for å bruke low-carb mat pyramide.
  • Sørg for å velge mat med høyt fiber for å beskytte hjertet og fordøyelsessystemet når du kutte ned på karbohydrater.