Digidexo.com

Super Lemon Body Detox

Hensikten med en detox er å skylle giftstoffer ut av kroppen, og en av de beste avgifte "dietter," gjort populært av sangeren Beyonce Knowles, er Super Lemon Body Detox (også kjent som Lemonade Detox og Master Cleanse Detox ). Dette er en enkel DETOX ifølge Detox.net.au ment, til "både renser og nære kroppen samtidig." Ingrediensene, riktig bruk og resultater av detox er en integrert grunnen til dens popularitet.

Ingredienser

Ifølge themastercleanse.org, "Svært få ingredienser er nødvendig, men kvaliteten av de ingredienser som er viktig." Bruk helt organiske ingredienser, uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Det er to, tre-dagers faser og også to-dagers Super Lemon Body Detox fase, og oppskrifter for hver fase. Den første og siste faser, den enkle-in og lette ut, krever spise appelsiner, kål, spinat, gulrøtter og tomater. Den andre, selve detox / diett fase, krever 2 store sitroner, 7/8 kopp (14 ss) av klasse B lønnesirup, 2 ts cayenne pepper, uraffinert havsalt og 2 liter renset vann.

Riktig bruk

Den lette-in / letthet-out er ikke en del av den opprinnelige detox og er valgfritt, men kan gjøres for å forberede kroppen for detox og for å lette ut av avrusning modus. Themastercleanse.org generelle retningslinje for enkelt-in state: ". Dag 1 - salater og levende mat (nøtter og frø), Dag 2 - veggie juice og buljonger (supper), Dag 3 - appelsinjuice" De foreslår å reversere rekkefølgen når du bryter detox på slutten.
Sitron detox segmentet bør gjøres for maksimalt to dager hver gang og mellom tre til fire ganger per år. For sitron detox, juice sitroner og legge syv spiseskjeer av saften og de 14 spiseskjeer med lønnesirup i hver liter vann. Den cayenne kan tilsettes til juice eller blanding tas i kapselform med jevne mellomrom i løpet av dagen. Drikk så mye vann sammen med sitron detox som du vil. Havsalt er for en valgfri saltvann flush, veldig mye som en saltavføringsmiddel. Prøv så lite som en teskje salt til en liter vann til å begynne, og avhengig av resultatene kan du øke den opp til en spiseskje. Ikke gjør saltvann flush mer enn én gang i løpet av hver detox perioden.

Resultater

Foruten tap av vann vekt, renser Lemon Detox tarmer, hjelper balanse pH-nivåer i kroppen og kan bidra til å forynge deg. Selv om ingen kliniske studier har vært gjort, mastercleanseweightloss.com hevder at i gjennomsnitt mellom 15 og 40 pounds kan gå tapt på rens. Men ikke bli hengt opp på hva som kan være urealistiske tall i ditt tilfelle, og i stedet være fornøyd med hva tap du opplever, og opprettholde et sunt kosthold for å beholde den. Vekttap er ikke den eneste fordelen.