Digidexo.com

Hjertet sunt enumettet fett

Vegetabilske oljer og nøtter inneholder enumettet fett som kan forbedre hjerte helse. En typisk person kan få energi fra kalorier i enumettet fett uten tilstopping hjertet. Kroppen bruker disse fett også.

The Fat

Enumettet fett er ikke helt mettet. Prosessene for hydrogenering og delvis hydrogene gjøre disse fett Transfett, som kan forårsake helseproblemer.

Helse Fordeler

Energi er ervervet fra de 9 kalorier per fett gram. Under energi brenne, ikke enumettet fett ikke samle seg i hjertet og blodårene fordi kroppens bruk av disse fett ikke er blokkert av fulle metning.

Rednings Fordeler

En frisk fettinnhold reduserer risikoen for aterosklerose og kardiovaskulær hjertesykdom. Gunstige fettsyrer i enumettet fett, som for eksempel oljesyre, hjelpe bruker fett til energi.

Kilder

Vegetabilske oljer og nøtter er de beste kildene til enumettet fett. Vanlige kilder er olivenolje og rapsolje, avokado og mandler.

Anbefalinger

Med en moderat fettinntak, kan du spise sunt ved å erstatte enumettet fett for mettet fett og transfett. The National Institutes of Health sier helsemessige fordeler er oppnådd fra å holde ditt daglige fettinntaket ved 20 til 35 prosent av totale kalorier; 13 prosent enumettet fett er en moderat mengde.