Digidexo.com

Hvordan Destroy Body Lice

De parasittiske bugs kjent som kroppen lus er små, vingeløse parasitter som får sine næringsstoffer fra blodet. Kropps lus er generelt funnet på klær, men kan overføres til møbler og sengetøy. Klær fungerer som en avl agenten, som kroppen lus bruk for å legge sine egg mens du flytter til huden for å trekke ut blodet. Hvis du lider av det viktigste symptomet på konstant kløe, skikkelig rense deg selv og forurensede gjenstander, og ta andre forholdsregler for å ødelegge kroppen lus.

Bruksanvisning

•  Rengjør deg grundig med såpe og varmt vann. Hvis kroppen lus vedvarer, bruker over-the-counter kremer og anti-lus sjampo som RID eller Nix.

Seal klær som ikke kan vaskes i plastposer i opptil to uker. To uker er estimert levetid for kroppen lus, og uten næringsstoffer fra blodet, kan de ikke opprettholde reproduksjon.

Sug klær og andre washables i varmt vann eller en vaskemaskin. Temperaturen på vannet ved 130 grader Fahrenheit vil drepe eventuelle gjenværende kropps lus på klær, håndklær, og tepper. Bruk "High" varme i minimum 20 minutter i tørketrommel.

Bruk en permetrin-basert insektmiddel eller en resept lotion fra legen din som en siste utvei hvis de foregående trinnene ikke klarer å gjøre jobben. Ifølge Mayo Clinic, kan lus-drapet produkter være potensielt giftig for mennesker, så betaler oppmerksomhet til retninger og advarsel etiketter er avgjørende.

Tips og advarsler

  • Konsulter lege før behandling av et barn under 2 år med RID produkter.
  • Bruk aldri sjampo i nesen, øynene, munnen eller skjeden.