Digidexo.com

Hvordan Stopp Scalp Itch

En kløende, flassende hodebunn, også kjent som flass, kan skyldes en hud tilstand som, tørr hodebunn, psoriasis, eksem, gjærsopp eller seboreisk eksem. I tillegg kan du ha utviklet en allergisk reaksjon på dine sjampo eller hårpleieprodukter. Det er medisinert sjampo som kan målrette kløende hodebunn forhold og noen hjemme rettsmidler du kan prøve også.

Bruksanvisning

Slå shampo, balsam og alle hårprodukter. Du kan ha fått en allergisk reaksjon på de produktene du bruker i håret ditt. Prøv en annen sjampo som er formulert for tørr hodebunn.

Bruk en sinkpyrition-basert shampoo hvis kløende hodebunn skyldes tørr hodebunn, flass eller en soppinfeksjon. Denne type sjampo er effektive i å redusere sopp på hodebunnen som den har antifungale og antibakterielle egenskaper, ifølge Mayo Clinic. Sjampo hver dag i to uker til kløende hodebunn er lettet. Etter at du har kontrollert hodebunnen kløe, kan du veksle medisinert shampoo med en vanlig sjampo.

Bruk en tjærebasert shampoo hvis du har seboreisk eksem eller psoriasis. Den steinkulltjære i denne type sjampo bremser ned prosessen med hudcellene tørker og flasser av forårsaker hodebunnen kløe. Sjampo hver dag i to uker, og hvis hodebunnen stopper kløe, veksle dette shampoo med bruk av vanlig sjampo.

Bruk en selen sulfid-basert shampoo. Denne type sjampo vil redusere hudceller fra sloughing av. Sjampo hver dag i to uker og se om den kløende hodebunn er lettet og deretter kan du veksle bruken av dette shampoo med vanlig sjampo.

Gjør en havremel lim for å lindre kløende hodebunn. Sug ¼ kopp havregryn i en kopp med vann i 20 minutter før havregryn er myk. Drenere overflødig vann til du har en lime. Gni havremel lim på hodebunnen din og la den på i ca 10 minutter. Vask håret som normalt.

6. Ta en muntlig antihistamin å avlaste intens kløe i hodebunnen. Perorale antihistaminer kan kjøpes over disk på din stoffet butikken.