Digidexo.com

Akupressur Poeng for Sinus Press

Det er hulrom i området i ansiktet, rundt øynene og nesen kalles bihuler. Bihulene kan være problematisk for noen, forårsaker en tilstand som kalles bihulebetennelse. De som lider med bihulebetennelse kan oppleve, smerte, trykk, lunger og andre symptomer. En helhetlig middel for sinus smerte er akupressur.

Typer av bihulebetennelse

Bihulebetennelse er en tilstand som inflames sinus hulrom rundt nese og øyne. Betennelse kan være forårsaket av allergi, en kald eller et virus. Det finnes to typer av bihulebetennelse.

Den første er akutt bihulebetennelse, forårsaket av et virus eller bakterier som manifesterer seg i sinus hulrom.
Den andre er kjent som kronisk bihulebetennelse, sinus betennelse i en lengre varighet. Dette kan være forårsaket av langvarig infeksjon, allergier, eller forurensning og støv. Smerte, hevelse, feber, generell sykdomsfølelse og gule eller grønne slimete er alle mulige bivirkninger.
I både akutt og kronisk sinusitt, er en hodepine forårsaket av trykket vanligvis er til stede.

Hvorfor akupressur?

De som lider av sinus press kan ty til medisiner, tenker det er den eneste måten å stoppe smerte fra trykket og rense bihulene. Spiker er en naturlig måte som er effektiv og bringer lindring, uten bruk av medisiner.

Hvordan akupressur fungerer

Ikke bare gjør akupressur hjelp til å holde smertene i sjakk fra sinus press, men det er også samlet bidrar til å utvise virus fra kroppen ved å stimulere kroppens naturlige motstandsmenn.

Akupressurpunkter for å redusere sinus press

Dr. Mark Brinson, som er spesialist i orientalsk medisin, foreslår følgende akupressurpunkter for å avlaste Sinus press.

Den første er kjent som LI4, som er nettet av hånden mellom tommelen og pekefingeren. Den andre er LI11, som er bretten av armen. Brinson foreslår å bruke press i en sirkulær bevegelse i disse områdene i 30 sekunder til ett minutt hver.

Brinson nevner også ved hjelp av en oppadrettet sirkulær bevegelse på undersiden av nesen, midtveis på hver side av nesen og mellom sentrum av bryn.

Ved hjelp av essensielle oljer under akupressur, slik som eukalyptus, kan også forbedre behandlingen.

Brinson demonstrasjon av disse akupressurpunkter kan sees på video, (se lenke i Resources).

Når bør du søke råd fra en medisinsk faglig

Hvis din smerte fra sinus press er ledsaget av feber, må du søke råd fra en medisinsk faglig.