Digidexo.com

Yohimbe Safety

Også kjent som Corynanthe johimbi, er Yohimbe en type tre hører hjemme i områdene langs østkysten i Sentral-Afrika, for eksempel Gabon, Kamerun og Den demokratiske republikken Kongo. Yohimbe brukes for behandling av mannlig impotens ved urte utøvere og utgjør en risiko for betydelige bivirkninger hos noen mennesker.

Generell sikkerhet

Fordi Yohimbe har potensial til å forårsake alvorlige bivirkninger, er Yohimbe bare trygt for bruk når de er tatt under en helsepersonell, melder RxList.

Typer bivirkninger

Bivirkninger av Yohimbe inkluderer kvalme, oppkast, manglende evne til å sove, angst, økt blodtrykk og hjertefrekvens, svimmelhet og magesyke.

Legemiddelinteraksjoner

Yohimbe øker den farlige bivirkninger forbundet med MAO-hemmer og trisykliske antidepressiva, opioid overdose medisiner nalokson, psykiatriske theothiazine narkotika og sentralstimulerende midler som adrenalin og pseudoefedrin, forklarer RxList.

Risiko

Yohimbe utgjør en risiko for hjerteproblemer, som i noen tilfeller kan være dødelig, advarer RxList. Noen pasienter utvikler alvorlige allergiske reaksjoner på Yohimbe, forårsaker kortpustethet, brystsmerter og utslett, ifølge Physicians Desktop Reference.

Betraktninger

Yohimbe er ikke trygt for bruk av barn eller kvinner, særlig de som er gravide eller ammende. Hvis du har en historie med schizofreni, prostataproblemer, post-traumatisk stresslidelse, nyre- eller leversykdom, høyt eller lavt blodtrykk, angina, hjertesykdommer, angst, depresjon eller diabetes, kan det ikke være trygt for deg å ta Yohimbe, advarer RxList.