Digidexo.com

Årsaker til skulder Impingement

Skulder impingement er en smertefull tilstand som resulterer fra klemming av vev mellom to bein i skulderleddet. Denne lidelsen er vanlig for idrettsutøvere, spesielt mugger, på grunn av påkjenninger fra bevegelse av kaster.

Anatomy

Skulder impingement oppstår når en struktur blir irritert fra å bli klemt mellom hodet av humerus, (den store øvre arm ben) og acromion (den delen av scapula som kommer av for å danne socket for armen felles). Mest vanlig er det en rotatorcuffen som er i klem.

Normal aldring

En person kan ha anslagsskulderen av tre grunner. Normal aldring er en. Skuldrene er som en hvilken som helst annen del av kroppen din. Etter flere år med tung bruk, er det ikke uvanlig for sener å bli irritert eller utvikle arrvev.

Overforbruk

Vanlige utføre aktiviteter som involverer strekker armene over hodet kan føre til skulder impingement fordi når armen er overhead acromion og humerus vil flytte nærmere hverandre.

Genetikk

På grunn av genetikk, noen individer har en større "krok" på deres acromion enn andre, noe som gjør klemming av vev mellom de to knoklene mer sannsynlig.

Behandlingsmetoder

Behandling av skulder impingement, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden og skjønn av lege, vil omfatte resten, is / varme, anti-inflammatoriske medisiner og fysioterapi. Kortison skudd kan gis til å behandle betennelse, selv om dette ikke løser impingement. Kirurgi er ikke nødvendig mesteparten av tiden, men i ekstreme tilfeller kan bli anbefalt av en medisinsk faglig.