Digidexo.com

Ansiktsødem Behandlinger

Ansiktsødem Behandlinger


Ødem er vanligvis definert som en unormal pooling av væske i vev. Ødem kan generaliseres i hele kroppen eller lokalisert til et bestemt område eller sted på kroppen. Når ødem er lokalisert på forsiden er det referert til som ødem i ansiktet.

Fordi det er et bredt utvalg av tilstander som resulterer i ødem i ansiktet, vil behandling av den underliggende årsak vanligvis resultere i avledning av ødem. Det er ofte lurt å behandle symptomer på ansiktsødem samt årsaken.

Årsaker

Ansiktsødem er oftest et symptom på en egen underliggende årsaken. Den vanligste av disse årsaken inkluderer allergiske reaksjoner, bihulebetennelse, solbrenthet, traumer som et slag i ansiktet, infeksjon, konjunktivitt, insektbitt, abscesser i tenner og andre tannproblemer.

Behandling

Behandle den underliggende årsaken er den beste måten å lindre ansiktsødem. Anvende en ispose på det berørte området kan bidra til å redusere hevelse som vil heve hodet. Antibiotika kan være anbefalt av helsepersonell å behandle infeksjoner, mens antihistaminer eller andre spesifikke medikamenter kan anbefales for behandling av allergiske reaksjoner.

Spesielle hensyn

Mens ansiktsødem i seg selv ikke er vanligvis ansett for å være en presserende tilstand, hvis det er ledsaget av feber, ømhet, røde striper, eller pustevansker, bør du kontakte helsepersonell umiddelbart. Ansiktsødem som kommer plutselig uten noen åpenbar grunn, og hevelse i ansiktet som ikke avtar eller blir stadig verre er også forårsake for faglig vurdering.