Digidexo.com

Narkotika for Pain

Narkotika for smertelindring selges over disk og ved resept fra lege. Noen av de mest brukte stoffene har en kombinasjon av et par medisiner som fungerer godt sammen i arbeidet med å lindre smerte. Det er noen legemidler som har en høy forekomst av misbruk og avhengighet, mens andre utgjør ingen skade i det hele tatt. Medisiner her er noen av de mer brukte for smertelindring i dag.

Aspirin

Aspirin er en av de eldste av smertestillende midler. Det er et veldig trygt over-the-counter (OTC) medikament som brukes for en lav til moderat smerte nivå. Det er et ikke-steroid anti-inflammatorisk medikament. Det hadde hjørne på markedet i flere tiår ved å være en av de få OTC smertestillende fram til innføringen av paracetamol i 1950. Det er veldig populært i dag, men mer for sine anti-clotting verdier enn sin smertelindring.

Paracetamol

Paracetamol er den ingrediens i medikamentet Tylenol, som er en av de mest populære OTC smertestillende midler. Denne smertestillende er trygt når det tas i riktig dosering, og tilbyr svært få bivirkninger, som for det meste er små. Den kommer i flere ulike styrker, slik at dette stoffet til å effektivt ta smerte nivåer fra lav til moderat. Paracetamol er et stoff som ofte blir lagt til narkotiske smertestillende for å sikre optimal smertelindring. Når du er i denne formen, den beveger seg inn i en annen legemiddelgruppe med ulike hensyn og forskrifter.

Ibuprofen

Ibuprofen er et ikke-steroid anti-inflammatorisk medikament. Det er solgt i lavere styrker over disk og i en høyere styrke på resept. Dette stoffet er et valg for mange smerteproblematikk, og er vanligvis det beste valget når det blir brukt for smerte forbundet med hevelser. Den brukes til å behandle lav til moderate smerter. Dette er et annet stoff som brukes i kombinasjon med sterkere kontrollerte medisiner. Klassen, betraktninger og forskrifter endres i denne kombinerte formen.

Hydrocodone

Hydrocodone er et korttidsvirkende opioid som brukes til behandling av moderat til alvorlig smerte. Det oppnås ved resept bare og kommer i forskjellige styrker. Det er ofte kombinert med acetaminofen, som i stoffet Vicodin. Den har en høy forekomst av misbruk og avhengighet.

Oksykodon

Oksykodon er et korttidsvirkende opioider som er solgt på resept bare. Den brukes til behandling av moderat til alvorlig smertetilstander. Det er foreskrevet i forskjellige styrker og er ofte i kombinasjon med acetaminofen, som i stoffet Percocet. Det er en tid-release versjon av dette stoffet som er funnet i Oxycontin. Det er vanligvis brukes til å behandle kroniske smerter med forskjellige styrker som sakte utgitt i løpet av åtte til 12 timer. Oksykodon i enten form er en svært misbrukt og avhengighetsskapende stoffet.

Fentanyl

Fentanyl er et opioid smertestillende. Den kommer i mange former, inkludert et depotplaster som inneholder medisiner som vanligvis brukes til å behandle kroniske sterke smerter. Denne medisinen i patch skjema gjør at stoffet skal frigjøres sakte gjennom huden, og gir rundt-the-clock smertelindring. Denne tildelingen metoden er brukt i mindre frekvens enn smertelindring administreres i pilleform. Fentanyl er et svært misbrukt og vanedannende medisiner.