Digidexo.com

Min Sonicare Elite Vil ikke holde en belastning

Min Sonicare Elite Vil ikke holde en belastning


En fulladet Sonicare Elite elektrisk tannbørste bør gi ca to uker for å pusse i to minutter med pussing to ganger om dagen. Hvis den ikke kan holde en belastning lenge nok for noen børsting, du har ladet batteriet feil, enheten må rengjøres, eller batteriet er ikke lenger god. Sonicare Elite batteriene kan ikke skiftes, men Philips, produsenten, sier de skal vare i flere år. Hvis batteriet fremdeles ikke vil holde en belastning, selv etter at du har rengjort apparatet, og har gjort at du lader batteriet på riktig måte, kan det hende du trenger en ny tannbørste. Kontakt Philips før du kjøper en, for ytterligere å feilsøke problemet og for å diskutere eventuelle garantibetingelser.

Bruksanvisning

Plugg laderens strømledning inn i en stikkontakt som leverer spenning som angitt på bunnen av laderen. Ikke bruk en stikkontakt som styres av en lysbryter, eller strømmen kan være slått av før lading er fullført.

Sett bunnen av Sonicare Elite sikkert i laderen, slik at det gjør fullstendig kontakt. De grønne ladelysene skal lyse opp i en blinking, stigende mønster for å indikere at batteriet lades. Ikke fjern tannbørsten fra ladestasjonen til lysene slutter å blinke og lyser kontinuerlig, indikerer at tannbørsten er fulladet. Hvis batteriet er helt oppbrukt, det tar 24 timer å lades helt opp.

Rengjør laderen med håndtaket til å fjerne buildup som kan forhindre tannbørsten fra feilladet. Bruk en fuktig klut og en dråpe mild såpe for å tørke forsiktig både tannbørstehåndtaket og lader. La laderen god tid til å tørke før du setter den tilbake til et strømuttak.

Hint

  • Ring Philips på 800-682-7664 hvis feilsøking din ikke løser lade problem.