Digidexo.com

Flax Oil Cancer Cure

Studiet av forholdet mellom linfrøolje og kreft fortsetter blant forskere og universiteter. På 1950-tallet, tysk biokjemiker, Dr. Johanna Budwig, oppdaget linfrøolje helbredende egenskaper når de brukes på kreftpasienter. I dag, har blitt anerkjent linfrøolje for sine kosttilskudd og forebyggende egenskaper i kampen mot kreft.

Kreft og linfrøolje

Flax olje er omega 3 fettsyrer, kombinert med en lav-fett diett ser ut til å fungere godt sammen i å hjelpe kroppen å forebygge kreft. Linfrøolje blir også holdt ansvarlig for en effektiv behandling av kreft og stoppe kreft sprer seg.

Helbredende egenskaper

En annen helbredende egenskap av linfrøolje er funnet i linfrø. Det er lignans. Angivelig, lignans hindre østrogenavhengige kreftformer som brystkreft, eggstokkreft og tykktarmskreft. Lignans har evnen til å bremse veksten av kreftceller.

Diet har fått hovedrollen som et forebyggende verktøy for brystkreft. Visse frukter, grønnsaker og korn har vist seg å ha kreft bekjempelse egenskaper. Linfrø topper listen som den mest innflytelsesrike kreft-bekjempelse korn. Angivelig, kan linfrø design det å maskere mye som østrogen, feste seg til østrogen receptor områder og fjerne overflødig østrogen fra kroppen. Det er antatt den ekstra østrogen i kroppen fører til tykktarm, bryst og eggstokkreft.

Flax Oil Products

Linfrøolje er tilgjengelig i flytende form, og som kapsler. Den flytende form er mest ofte anbefalt. Det kan finnes blant andre kosttilskudd i de fleste helsekostbutikker. Vær sikker på at linfrøolje produktene du kjøper er merket "lignan rik." Lignan er kreft-bekjempelse eiendom funnet i linfrø. Se etter to datoer på produktet: "trykke date" og "best før" -datoen. Linfrøolje holdbarhet er fire måneder.
Enten du åpner linfrøolje eller ikke, må den alltid holdes nedkjølt. Linfrøolje krever lave temperaturer og fravær av lys og oksygen. Lys, oksygen og varme er til linfrøolje som kryptonitt er å Superman.

Hvordan bruke linfrøolje

For å dra nytte av linfrøolje er kreft-bekjempelse egenskaper, ta minst en spiseskje linfrøolje rik på lignan hver dag.

Kreftpasienter vanligvis tar høyere doser av linfrøolje for å stoppe kreften sprer seg, og for å bidra til å eliminere overflødig østrogen som er støtter kreft vekst. Så mye som 8 spiseskjeer har blitt anbefalt for kreftpasienter.

Du kan også bruke linfrøolje på maten. Den mest effektive kombinasjonen er cottage cheese og linfrøolje, og yoghurt og linfrøolje. Andre bruksområder innebære å bruke olje på salater og frokostblandinger. Bruk aldri linfrøolje til matlaging.