Digidexo.com

Slik kjører du en omsorgsperson Support Group

Måtte ta vare på en ektefelle, familiemedlem eller en venn med en sykdom eller funksjonshemming kan være utfordrende. Selv om du kanskje synes det er givende å ta vare på hverandre, kan du raskt brenne ut hvis du ikke har nok støtte. Det er mange følelser som kan gå sammen med Omsorgssvikt, og det er en tendens til at omsorgspersoner til å ikke ta vare på seg selv. Ta vare på deg selv er viktig slik at du ikke blir syk også. Av denne grunn, kan delta på en omsorgsperson støttegruppe virkelig hjelpe. Tilkobling med andre for å dele ideer, løse problemer og få støtte kan hjelpe deg til å gjøre det gjennom tøffe tider.

Bruksanvisning

Kontakt en National Organization

Finn den nasjonale organisasjonen for tilstanden som du arbeider med, enten det er å håndtere kreft, nevrologiske tilstander eller en bestemt type fysisk funksjonshemming. Nesten alle store sykdom eller form for funksjonshemming har en nasjonal forening.

Kontakt foreningen og fortelle dem du tilbyr en omsorgs støttegruppe. De vil ofte ha materiale og informasjon som kan hjelpe deg. Noen har til og bevilge penger tilgjengelig for å hjelpe deg å betale for reklame, forfriskninger og grunnleggende behov for å få din gruppe oppe og går.

Hvis du vil kjøre en åpen gruppe, sjekk ut linkene nedenfor for mer informasjon om generelle grupper og de ​​ressurser som er tilgjengelige for deg.

Få din gruppe Going

Finn en plass for din gruppe. De fleste omsorgsperson støtte grupper holdes i samfunnet bygninger, slik at du slipper å betale leie for et rom.

Unngå å ha møtet i noens hjem. Først, de fleste omsorgspersoner trenger en pause fra hverdagsaktiviteter og trenger muligheten til å komme seg ut av huset. Enda viktigere, når du holder noen form for formelt møte i ditt hjem, åpner du deg opp til ansvar problemer hvis noen faller eller blir skadet i hjemmet under møtet.

Finn et nøytralt sted å møte med gruppen. Kirker, biblioteker, samfunnshus og eldresentre er alle gode steder. Mange av disse organisasjonene har et nyhetsbrev hvor du kan annonsere din omsorgsperson gruppe for gratis.

Få ord ut. Annonsere i lokale aviser og på radio. Skriv en artikkel eller historie om Omsorgssvikt, eller fortelle om din personlige reise og hvorfor du ønsker å starte gruppen. Plasser løpesedler på steder som sykehus eller legekontorer hvor andre som sliter med samme tilstand vil hyppige.

Lag ditt Gruppe Informativ og Professional

Utpeke en monitor for gruppen. Det kan være en tendens til at en eller to personer til å dominere gruppen. Ha en moderator sett regler, for eksempel alle som ønsker å snakke har 5 minutter hver. Sett en timer og forsiktig minne alle når deres tur er opp. Hvis det er ekstra tid, så noen kan ha en annen vending.

Gjør møtet positive. Det er veldig enkelt å lage en nedadgående spiral hvis alle fokuserer på hvor vanskelig ting er. Styr gruppe for å se på hva som fungerer, og oppmuntre problemløsning og idé-deling i stedet for å fokusere på det negative.

Få høyttalere. Mange lokale helsetjenester og andre fagfolk liker å snakke på grupper for gratis. Det hjelper å få sitt navn virksomhet og tjeneste der ute. Det gir også en outsider til å komme inn og sette en positiv spinn på gruppen.

Spør lege slik som leger, sykepleiere, fysioterapeuter og psykologer for å snakke om mestring. Har en lokal massasjeterapeut eller aromaterapeut komme inn og gå over enkle teknikker for å håndtere stress hjemme.

Trening og yoga instruktører kan tilby en mini-trening på din gruppe. Å ha høyttalere gjør din omsorgsperson støttegruppe mer interessant, og det vil oppmuntre folk til å delta på en jevnlig basis.

Få Volunteers

Ikke prøv å kjøre en gruppe på egen hånd; det er mye arbeid og engasjement.

Form en liten komité av folk som vil hjelpe. En person kan være ansvarlig for å åpne og forbereder rommet. Én person kan håndtere forfriskninger. En annen person kan returnere telefonsamtaler eller e-poster av potensielle medlemmer.

Ha forskjellige mennesker gjør disse oppgavene gjennom hele året slik at arbeidet ikke alltid falle på de samme personene hele tiden.

Tips og advarsler

  • Unngå å tilby faglige råd eller prøver å løse alles problem. Det er ikke funksjonen av en støtte gruppe. Støtte grupper er en mulighet til å samle med andre for å dele ideer og løse problemer sammen, og de ikke erstatte profesjonell medisinsk hjelp. Ikke vær redd for å fortelle et medlem hvis tjenestene de ber om er hinsides dine evner.