Digidexo.com

Hvordan kurere en kronisk hodepine

Hodepine er et vanlig problem. Ifølge Nevrologi Channel, omtrent 45 millioner mennesker lider av kronisk hodepine. Det finnes forskjellige typer hodepine, og flere faktorer bidrar til dem. Enten du arbeider med en spenning, migrene eller cluster hodepine, det er forskjellige teknikker for å stoppe smerte.

Hvordan kurere en kronisk hodepine

•  Ta hodepine medisiner. Over-the-counter narkotika er ofte effektive løsninger for en hodepine. Ta ibuprofen, aspirin eller paracetamol som anvist å stoppe kronisk hodepine.

Påfør en ispose. Pakk en ispose på et tørt håndkle, og bruke klut til pannen i 10 til 20 minutters intervaller. Cold terapi reduserer betennelse og slapper spente muskler.

•  Reduser stress. Stress kan utløse kronisk hodepine. Lær hvordan du kan slappe av og øve stress management teknikker - ikke utsette, ta et varmt bad, trening, få en massasje eller sitte i et stille rom.

Ta en datamaskin pause. Stirrer på en dataskjerm i flere timer om dagen kan føre til øyeplager og kronisk hodepine. Ta jevnlige pauser og hvile øynene.

Drikk koffein. Drikk en koffeinholdige drikke (en kopp kaffe eller et glass brus) for å avlaste en kronisk hodepine.

Snakk med legen din om en antidepressant. Depresjon og angstlidelser kan spille en rolle i kronisk hodepine. Å ta antidepressiva kan forbedre din mentale og emosjonelle helse og kurere hodepine.

Hint

  • Kronisk hodepine kan signalisere et alvorlig medisinsk problem. Hvis en hodepine forverres over tid, eller ikke blir bedre med medisiner eller hjemme rettsmidler, lage en legetime.