Digidexo.com

Hvordan bruke Trening for å forhindre hjerteinfarkt

Hvordan bruke Trening for å forhindre hjerteinfarkt


Trening har blitt klinisk bevist å bidra til å forhindre hjerteinfarkt. Faktisk er en streng hjerte treningsprogram en av de mest fordelaktige ting du kan gjøre for å forebygge hjerteinfarkt, eller for å beskytte deg mot påfølgende hjerteinfarkt hvis du allerede har hatt en. Trening er spesielt viktig for kvinner, som lider av dødelig hjerteinfarkt fire til seks ganger mer enn menn, særlig etter fylte 65. Hvis du eller en du er glad er i faresonen på grunn av genetikk eller medisinsk historie, bør du vite hvordan du bruker trening for å forhindre hjerteinfarkt.

Hvordan bruke Trening for å forhindre hjerteinfarkt

Lær hvordan du bruker Trening for å forhindre hjerteinfarkt

Planlegge en avtale med legen din for å evaluere øvelsen beredskap. Legen din kan ønske å gjennomføre en stress EKG for å fastslå hvilket nivå av øvelsen er for tiden aktuelle for deg. Over tid vil du være i stand til å øke intensiteten i øvelsen rutine tilsvarende.

•  Vurder å skaffe et medlemskap på ditt lokale treningsstudio eller helsestudio. Det er vanligvis et utvalg av øvinger og klasser tilgjengelig som er egnet for alle nivåer. Bare sørg for at du begynner langsomt og jobbe deg oppover. For eksempel, gå på tredemølle i noen uker eller måneder og deretter oppgradere til en hastighet sykling klasse.

Arbeid med en personlig trener, hvis mulig, for å hjelpe deg med å utvikle et treningsprogram for deg. Denne personen kan også hjelpe deg med journalføring for å holde oversikt over fremgangen din. De fleste treningssentre kan gi en personlig trener.

Kom deg ut og gå. Rask gange er en utmerket kardiovaskulær trening, bortsett fra å være hyggelig. Så lite som 40 minutter per dag, kan fire dager per uke bidra til å forhindre fremtidige hjerteinfarkt.

Ta en partner. Trene med en venn eller et familiemedlem bidrar til å gjøre aktiviteten mer fornøyelig og mindre som et ork. Buddying opp øker også sannsynligheten for å holde seg til en vanlig trening rutine.

Hint

  • Vanligvis har tenkt å trene 30 til 60 minutter tre til fire dager i uken, enten det er sykling, turgåing, jogging, svømming eller annen treningsaktivitet.
  • Mens du bruker trening for hjerteinfarkt forebygging, sørg for at du fortsetter å ta noen medisiner legen kan ha foreskrevet, og holder seg til et balansert kosthold og anbefalte endringer i livsstil.
  • Mens trening kan bidra til å forhindre hjerte-angrep, kan intens trening føre til hjerteinfarkt. Så sørg for at du får medisinsk klarering fra legen din før du går inn en øvelse diett og før du øker nivået av intensitet.