Digidexo.com

Hva er behandlingen for kvinnelige Hårtap?

Det er en av flere grunner kvinner opplever håravfall. Fysisk og følelsesmessig stress kan være en faktor. Så kan kjemoterapi. Den vanligste årsaken til hårtap hos kvinner er androgenetic alopecia, også kjent som alopecia areata. Hair-tap behandlinger varierer fra medisiner til kirurgi. Hårvekst er mulig etter noen få behandlinger.

Transplant Surgery

Kvinner som mister håret kan være kandidater for transplantasjon kirurgi. I denne prosedyren, er ditt eget hår brukes. Kirurgen vil gjøre noen tester for å avgjøre om du er en kandidat for en hårtransplantasjon. En forutsetning er en tett mengde hår på baksiden av hodet. Prosedyren er gjort i minigrafts. Grafts er tatt fra den tetteste delen av håret og transplantert inn thinning områder av hodebunnen. Etter hvert begynner håret å vokse og vil se fyldigere og lengre.

Non-Surgical Replacement

Kvinner som har mistet alt av håret kan føle seg usikre. Hvis dere som ikke ønsker å gjennomgå en operasjon kan du bruke en parykk eller en parykk. Parykker i dag er syntetisk eller laget av ekte hår. De kommer i mange farger, stiler og tykkelser. Real-hår parykker kan bli stylet til din smak. Hvis du har bare minimal hårtap, kan du velge hair extensions eller en parykk.

Laser Hair Rejuvenation

Laser foryngelse er en nonsurgical og trygg prosedyre og et alternativ for kvinner som ikke ønsker å gjennomgå hårtransplantasjon. I laser hår rejuvenation, som ble utviklet i Europa, er en enhet som brukes som avgir lavt nivå lasere til kosmetisk behandle tynt hår. Håret ditt vil se fyldigere, tykkere og sunnere. I motsetning til kirurgi, ingen helbredende tid eller bivirkninger forbundet med denne behandlingen.

Medisiner

Medisiner er også brukt til å behandle kvinnelige skallethet eller tynt hår. Kortikosteroider, kortison-lignende legemidler, blir injisert inn i hodebunnen en gang i måneden. Ny hår begynner å vokse i løpet av fire uker.

Aktuelt Terapi

Det er også aktuelle behandlinger for hårtap, og noen av disse har ført til hårvekst. Tricomin er en spray som brukes på hodebunnen. Kobber, er dens viktigste ingrediens, velig gunstig for hårvekst. Du bruker det to ganger om dagen i 24 uker.
Retin-A er et annet topisk behandling. Den kan brukes alene eller sammen med Rogaine. Retin-A brukes på hodebunnen med en bomullsdott, i et tynt lag, ved sengetid. Retin-A har vært kjent for å forårsake hårvekst i kvinnelige mønster baldness.