Digidexo.com

Hair Gjengroing produkter for menn

Hårtap behandlinger er ikke mirakuløse helbredelser, men det kan være noen positive resultater. Disse kan omfatte en stopper for utviklingen av tynt hår og noen gjenvekst. Følgende er alternativer som skal vurderes når du utforsker behandlinger for behandling av hårtap hos menn.

Time Frame

De produkter som anvendes i hårvekst industrien ikke har umiddelbar endring. Det er foreslått å vente to måneder før selv på jakt etter positive effekter. Det tar ofte mye lengre tid, og som regel de beste resultatene vil bli sett på rundt to-års merket. Dette er fordi hårsekkene må ha en dvalen periode i mellom vekst sykluser. Denne perioden er om lag tre måneder, og deretter håret vokser bare omtrent en halv tomme per måned i ikke-tynning områder. Det er enda tregere i tynning områder. Den trenger da ganske mange sykluser av vekst, faller ut og dvalen før du kan se forbedring.

Betraktninger

En god tilnærming er å prøve flere veier for behandling på samme tid. Mange adresse forskjellige underliggende problemer og / eller er komplementære til hverandre. Noen mennesker velger å prøve en behandling for å se sin effekt først, men siden behandlingstiden er så lang tid mellom start og mulige fordeler, kan det være en prøving og feiling prosess som blir for lang og for frustrerende.

Typer

Det første alternativet kan være lurt å prøve er en anti-androgen. Dette kan være oral (finasterid) eller topisk (spironolakton). Dette er midler som arbeider for å hindre noen av effektene av mannlige kjønnshormoner. Disse hormonene har vært innblandet i noen hårtap studier. Du kunne se inn å legge til antiandrogen en vekststimulerende som Minoxidil (Rogaine). En annen topisk middel som kan anvendes er superoksid dismutase (SOD). SOD er ​​en antioksidant enzym som bekjemper celleskader. Noen andre Etterveksten produkter for menn inkluderer antimikrobielle og / eller vekststimulerende sjampo. Det er også noen kosttilskudd og livsstil endringer som kan hjelpe. Nøkkelen til Etterveksten hos menn synes å være å prøve en mangefasettert krenkelser. Som med alle medisinske behandlinger, er det viktig å rådføre seg med din medisinske leverandøren før du prøver noen av produktene som er omtalt her.

Advarsel

Disse Etterveksten formler kan ha fordeler, men som med alle medisiner, kan det være bivirkninger. For eksempel, mange brukere av minoxidil rapport hodebunnen irritasjon, kløe og flass. Noen mer alvorlige effekter, men sjelden, kan inneholde et betydelig fall i blodtrykk, brystsmerter, nedsatt libido og til og med vektøkning. Noen mennesker bruker Veksten behandlinger har begynt å vokse hår i uønskede steder hvis de ikke er nøye med å begrense søknaden til hårtap området. Det er lurt å være informert om eventuelle bivirkninger før du starter prosessen.

Potensiell

Mens du fortsetter å prøve ulike behandlinger i en informert måte, må du kanskje også emosjonell støtte på grunn av problemene som et skiftende utseende som du ikke kan kontrollere bringer opp. Det er folk som forstår og har gått gjennom, eller går gjennom, dette samme. Det kan være lurt å få kontakt med dem. Online støttegrupper eller pedagogiske nettsteder er verdifulle verktøy for å hjelpe deg gjennom dette. En god nettside er www.hairlossexpert.co.uk, som har en del på å takle hårtap. Du vil finne at dette problemet er ikke unikt for deg.