Digidexo.com

Hvordan behandle en stresshodepine

Hvordan behandle en stresshodepine


Stress hodepine, også kjent som spenningshodepine, er svært vanlig. Nesten alle vil ha en stress hodepine minst en gang i livet. De fleste mennesker ikke gjøre mye for å behandle stress hodepine, men det er mange ting som kan hjelpe deg å føle deg bedre. Her er hvordan du skal behandle din neste stresshodepine.

Hvordan behandle en stresshodepine

•  Ta en over-the-counter smertestillende medisiner som ibuprofen eller paracetamol.

Gå til legen din. Hvis du har stress hodepine ofte som ikke svarer til over disk smertestillende medikamenter, kan legen være i stand til å foreskrive spesielle smertestillende medikamenter.

Plasser en ispose eller varm pakke på hodet eller halsen. Dette kan lindre smerten forbundet med en stress hodepine.

Få en massasje. Avslappende skuldre, hode og nakke med en massasje vil hjelpe lindre ubehag av en stress hodepine. Enten massere selv eller har noen, som din ektefelle, gjør det for deg.

•  Ta en varm dusj. Den varme og damp fra en varm dusj kan hjelpe deg å føle deg bedre hvis du har en stresshodepine.

Øv avspenningsteknikker. Hvis du har en stresshodepine, kan ting som meditasjon og yoga kan hjelpe lindre smerte og slappe av deg slik at du føler deg bedre.

Ta urtemedisiner. Enkelte urter, for eksempel peppermynte og cayenne, kan noen ganger lindre smerten av stress hodepine. Kjøpe urter fra en helsekostbutikk eller ernæring spesialitet butikk.

Rest. Stress hodepine kan ofte bli redusert ved å gå å sove eller hvile. Prøv å hvile så mye du kan hvis du har en stresshodepine.

Hint

  • Følg alle retninger for eventuelle medisiner du tar.
  • Vet om noen legemiddelinteraksjoner før du tar noen medisiner.
  • Spør alltid legen din eller apotek dersom du har spørsmål om eventuelle medisiner eller hvordan du skal ta dem.
  • Ta urter kun etter avtale med en lege eller en profesjonell herbalist.
  • Informasjonen i denne artikkelen er ikke ment som en erstatning for vanlig medisinsk råd og omsorg. Hvis du har spørsmål om din helse, alltid spørre legen din.