Digidexo.com

Hva gjør Glutamin Do?

Glutamin er en essensiell aminosyre. Som et protein, er det en byggekloss av muskel. Glutamin er en ikke-essensiell aminosyre, som betyr at det produseres naturlig i kroppen, og kan tas i bruk uten å bli inntatt. Også kjent som L-glutamin, kan den bli innført i kroppen gjennom dietten.

Typer

Glutamin er funnet i storfe, fjørfe, fisk og meieriprodukter. Det er også funnet i grønnsaker høy i fiber (hvete, kål, rødbeter og bønner). Glutamin har mange immunitetsegenskaper og kan være en kilde til energi for musklene og hjernen, samt bistå muskel bygningen. Disse egenskapene er derfor glutamin brukes til behandling av mental retardasjon, ADHD og depresjon, så vel som oppbygningen av muskelen for vektløfting.

Funksjoner

Glutamin er den mest rikelig byggesteinen av protein i blodet. Kroppen produserer det, og det er tilgjengelig i vanlige matvarer. Men når enkeltpersoner må forholde seg til operasjoner, infeksjoner og lengre perioder med stress, kan glutamin tilskudd være nødvendig.

Fordeler

Høye nivåer av stress utarme tilførsel av glutamin i kroppen. Stress kan komme fra sosiologiske faktorer, kutt, brannskader, sykdom eller utvinne fra en hard treningsøkt. Personer under ekstrem stress lider av muskelsvinn samt redusert immunitet funksjon. Siden glutamin er nødvendig for riktig immunforsvaret og bygge muskler, kan tilskudd være nødvendig for de under ekstrem stress. Pasienter med fremskreden HIV / AIDS ta glutamin tilskudd regelmessig.

Betraktninger

Glutamin tilskudd er ikke nødvendig for de som trener på lett til middels intensitet. Det er ikke nødvendig fordi glutamin er tilstrekkelig produsert av kroppen og er rikt på mange matkilder. Glutamin dietter bør tas av de som overdrevet utarme energinivå under trening, som utholdenhetsutøvere. Glutamin kosttilskudd kan tas av idrettsutøvere er involvert i styrkeidretter som amerikansk fotball og styrkeløft. Imidlertid kan kreatin være et bedre valg for å dekke behovene til makt idrett. Før de bestemmer seg et supplement, husk at et supplement er et supplement eller tillegg til en allerede riktig ernæringsmessig plan. Ta vare på kosten først, som riktig ernæring katalyserer næringsopptak og levering. Ta kosttilskudd mens du spiser rask mat og drikke alkohol er som å strø blomsterblader på møkk. Blomstene kan gjøre det lukter bedre, men det er fortsatt møkk.

Forebygging / løsning

Glutamin kosttilskudd er tilgjengelig i pille, pulver eller flytende form. Anbefalt dosering er 500 mg til 1500 mg per dag, avhengig av vekt. Varmen ødelegger glutamin, så ikke ta glutamin kosttilskudd med varme drikker. Oppbevar på et kjølig og tørt sted som væsker kan forurense glutamine kosttilskudd i tillegg. Ta kontakt med din lege for å være sikker på at glutamin tilskudd samhandler trygt med noen av de aktuelle medisiner du kan ta.