Digidexo.com

B12 Vitamin Supplement for hårvekst

B12 Vitamin Supplement for hårvekst


I et samfunn som verdsetter et sunt utseende i alle kroppslige aspekter, kan en full leder av hår gå en lang vei å forbedre bildet av en person. Mens narkotika av mange slag har blitt opprettet for å prøve å bøte på hårtap, bivirkninger synes også rikelig og mange ganger enorme mengder penger blir brukt med liten eller ingen resultater. Vitamintilskudd vanligvis har få om noen bivirkninger, pleier å være billigere enn kommersielle medisiner, og har vært kjent for å hjelpe hårvekst. Vitamin B12 er bare ett av disse nyttige og sunn hår-hjelpe vitaminer.

Fordeler med Vitamin B12

Vitamin B12 er et vannløselig (lett oppløst i vann) vitamin som er nyttig i dannelsen av røde blodceller, hjernefunksjonen og DNA-syntese. Denne essensielt næringsstoff har også blitt funnet å være nyttig i å transportere oksygen til forskjellige deler av kroppen. En mangel på vitamin B12 kan føre til svakhet, forstoppelse, vekttap, balanse problemer og til og med depresjon i noen tilfeller. Rette en B12-mangel kan også fremme hårvekst.

Vitamin B12 og håravfall

Vitamin B12 tilknytning hårvekst har å gjøre med sin assistanse av oksygen transport i hele kroppen. Hår, akkurat som de fleste kroppsdeler, krever oksygen for å vokse skikkelig. Derfor kan et symptom på vitamin B12 mangel være hårtap. Vannløselige vitaminer, slik som vitamin B12, ikke lagres i kroppen så lett som fettløselige vitaminer, så som vitaminene A, D, E og K. Av denne grunn er det viktig å sikre at det daglige anbefalte kvoter av vitamin B12 er konsumert hver dag. Hvis dette gjøres, kan håret vokse mye mer normalt. Mens bare å ta ekstra vitamin B12 kosttilskudd vil ikke nødvendigvis føre til hårvekst (hårtap kan oppstå av en rekke årsaker, og er ikke alltid knyttet til vitaminmangel), korrigere et forhåndsdefinert B12-mangel kan i mange tilfeller føre til at noen hår for å gå tilbake.

Anbefalt inntak

Det amerikanske Food and Nutrition Board (FNB) har fastslått at den gjennomsnittlige person over 14 år krever 2,4 mikrogram vitamin B12 hver dag. Gravide kvinner trenger 2,6 mikrogram per dag og ammende kvinner trenger 2.8. Ethvert beløp mindre enn disse anses å representere en B12-mangel og muligheten for håravfall er økt. Konsumere mat og ta kosttilskudd for å nå disse anbefalte inntak vil i de fleste tilfeller gjøre mye for å stimulere hårvekst.

Mat kilder til vitamin B12

Selv om kosttilskudd kan være en god måte å legge vitaminer til kosthold, inntak av disse næringsstoffene i sine naturlige matkilder er vanligvis betraktet som den beste måten å få nødvendig næring. Vitamin B12 finnes i store mengder i biff lever, muslinger, ørret og laks, og mørbrad biff. Vitaminet er også funnet i yoghurt, melk, sveitsisk ost og tunfisk. Som oppdaget ved å undersøke hver av disse matvarene, er vitamin B12 funnet mye mer prevalently i kjøtt og animalske produkter. Veganere og andre som ikke spiser animalske produkter kan dessverre bare få tilstrekkelige mengder vitamin B12 gjennom kosttilskudd og vitamintilsatt mat. De fleste frokostblandinger er beriket med minst 25% av daglig inntak av vitamin B12.

Vitamin inntak Advarsler

Fordi vitamin B12 er et vannløselig vitamin, noe som betyr at det er vanskelig for kroppen å lagre, er det vanskelig å overdose på dette viktige næringsstoffet. Men å ta for mye av vitamin kan ha negative effekter. Alltid lese supplement etiketter og følg instruksjonene som finnes på dette. Sørg også for å snakke med din lege eller medisinsk faglig før du gjør noen store endringer i vitamin inntak for å sikre at beslutningen er et sunt.