Digidexo.com

Hvordan å behandle hodelus hos spedbarn

Hvordan å behandle hodelus hos spedbarn


Hodelus kan være en problemfri uansett hvem må tåle det. I dag er det visse medisiner som å bli kvitt hodelus mye raskere, men disse behandlingene er bare for barn over en alder av 2. Så når barnet ditt får hodelus du kan være bekymret for hvordan du skal behandle det. Du faktisk har å bruke den gamle manuelle måten å fjerne hodelus: hendene. Heldigvis har de fleste spedbarn ikke har en full leder av hår, så det er faktisk ikke så utfordrende som det kan virke.

Hvordan å behandle hodelus hos spedbarn

En shampoo og tilstand babyens hår. Når babyens håret er vått det øyeblikk immobilizes hodelus gjør det enklere for deg å finne dem. Condition håret gjør det lettere å kjøre en kam gjennom håret. Bruk vanlig sjampo og balsam som medisinert hodelus shampo er ikke trygt for babyens hodebunnen.

kam og en del av håret. Kjør din kam gjennom håret og del seksjoner som du sjekke for lus. Husk at lus er svært små insekter og legge egg (kalt nits) så det kan være vanskelig å finne dem. Det er her et forstørrelsesglass kan komme godt med hvis du velger å bruke en. Nits vil normalt bli funnet nær hodebunnen, men alltid sjekke hvert hår til å være mer forsiktige.

Gjenta trinn 1 og 2 hver tredje eller fire dager for to uker når du finner den siste av lus og luseegg. Dette vil sikre at lus er borte.

Ikke feil nits for flass. Dette er en veldig vanlig feil som mange gjør.

Kontroller bak ørene og på baksiden av barnets nakke. Lus og luseegg finnes normalt i hodebunnen, men kan også bli funnet på baksiden av halsen og bak ørene. Så alltid dobbeltsjekke disse områdene for å sørge for at det finnes ingen.

Hint

  • Bruk aldri medisinert lus sjampo på barn under 2 år.