Digidexo.com

Typer av fruktbarhet narkotika

Typer av fruktbarhet narkotika


Det finnes en rekke typer av fertilitetspreparater. De fleste av disse medikamentene er rettet mot kvinner, med den hensikt å stimulere aktivitet og utvikling i eggstokken. De fleste av fertilitetspreparater er hormon-basert. Det er svært få alternativer for menn, selv om noen undersøkelser har blitt gjort angående økningen av sædkvalitet.

Menotropins

En av de mest vanlige fertilitetspreparater påvirker nivået av gonadotropin. Dette er et hormon som frigjøres fra hypothalamus og hjelper eggstokkene fortsatt fruktbar. Menotropins er hentet fra urin.

Rekombinant Gonadotropins

En annen form for medikament som påvirker gonadotropin levls er kjent som rekombinante gonadotropiner. Ved hjelp av dem innebærer å sette inn DNA som koder inn bakterier og deretter injisere det inn en kvinne. Dette hjelper eggstokkene arbeide mer effektivt.

Østrogen

Østrogen er ansvarlig for en betydelig andel av infertilitet hos kvinner. Ifølge American Medical Association, østrogen hemmer eggstokken funksjon. Legemidler som hemmer dens effekter er den beste måten for å bekjempe dette fenomenet.

Follicle Stimulering

Hårsekken-stimulering hormonet kan syntetiseres fra den fremre hypofysen. Dette stoffet bidrar til å regulere vekst og utvikling av de reproduktive organer innen den kvinnelige kroppen.

Mann fruktbarhet

Selv om det har vært noen gjennombrudd i en eksakt medikament for å øke mannlige sperm produksjon, forskning på testosteron og menneskelige veksthormoner har vist det er en begrenset økning i mannlig fruktbarhet.