Digidexo.com

Naturlige medisiner for irritabel tarm syndrom

Naturlige medisiner for irritabel tarm syndrom


Irritabel tarm syndrom (IBS) er en fordøyelseskanal lidelse som rammer én av fem personer i USA, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC). Symptomer på IBS kan styres uten bruk av sterke kjemiske medisiner.

Diagnose

Før du starter noen behandling for IBS, få en diagnose fra en profesjonell. Symptomene på IBS er gass, oppblåsthet, magesmerter eller ubehag, diaré og forstoppelse.

Typer

Eksperimentere med de mange naturlige rettsmidler for irritabel tarm syndrom. Alternativene inkluderer alternative behandlinger som kinesiske urter og akupunktur; probiotika og prebiotika å regulere sunne bakterier i fordøyelseskanalen; kosttilskudd og urter som peppermynte olje, fennikel frø, L-glutamin og magnesium; eller stress reduksjonsgir som vendelrot og kava.

Funksjon

Naturlig rettsmidler for IBS arbeide ved å målrette symptomer. Ifølge NDDIC, redusere stress letter IBS smerte, mens de fleste av de naturlige rettsmidler for irritabel tarm-syndrom, har en beroligende effekt på både sinn og kropp. Og mineraler som magnesium hjelper fordøyelsen.

Betraktninger

Naturlig rettsmidler for irritabel tarm-syndrom har vanligvis ikke gjennomgått grundig vitenskapelig testing. Vurdere å konsultere en lege for den beste behandling plan.

Advarsel

Noen stoffer, som kava, kan ha potensielt farlige bivirkninger. Grundig undersøke noen behandling for IBS før under den.