Digidexo.com

Irritabel tarm syndrom symptomer hos barn

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en medisinsk tilstand som påvirker tarmen vaner av mange unge og gamle alike. Det finnes mange varianter av IBS, men de vanligste er forstoppelse og diaré, som enten forekommer på en vekslende basis eller med en blir dominerende over den andre.

Strai

Barn med forstoppelse-dominerende IBS ofte store belastninger under avføring. Barnet føler trang til å ha avføring, men rett og slett kan ikke ha en når han sitter på toalettet. Mens sporadisk straining under avføring ikke er grunn til alarm, hvis barnet ditt plutselig og regelmessig begynner anstrengende å ha avføring dette kan være en indikator på irritabel tarm syndrom.

Vekslende forstoppelse og diaré

I likhet med voksne med irritabel tarm-syndrom, barn med sykdommen ofte veksle mellom episoder av diaré og forstoppelse.

Fecal Tilsmussing

Hvis du oppdager fecal tilsmussing (bremsespor) i ditt barns undertøy mens de gjør vaskeri, kan dette tyde på forstoppelse fordi herdet avføring lekkasjer fra rektum og inn i barnets undertøy. Hvis du oppdager tilsmussing, være at barnet ditt er rengjøring riktig etter avføring. Hvis barnet ditt er rengjøring p

Forsinke tarmfunksjon

Barn med forstoppelse ofte utsette avføring fordi de forbinder avføring med smerte. Utsetter avføring vil bare forverre forstoppelse ved å gjøre det både mer alvorlig og vanskeligere å behandle. Hvis barnet ditt lider av hyppig forstoppelse, sørge for at hun setter til side et par minutter flere ganger hver dag for å bruke badet.

Utseendet Krakk

Diaré-dominerende irritabel tarm syndrom produserer vassen og hyppig avføring. Irritabel tarm syndrom med forstoppelse hos barn betyr at avføring kan være klumpete og hard, liten og hard eller tørr. Fargen krakker forbundet med forstoppelse hos barn er ofte mørk brun. Hvis barnet ditt veksler mellom diaré og forstoppelse, kan irritabel tarm syndrom være den skyldige.

Slimete i Krakk

Krakk som synes å ha en innpakning som minner om en karamell-sjokolade candy bar er avføring blandet med endetarms slimete. Den slimete er forårsaket av herding av avføring under episoder av IBS med forstoppelse.

Behandling av irritabel tarm syndrom hos barn

Diskuter barnets irritabel tarm syndrom med en barnelege. I tandem med barnet og barnelegen, bør du utvikle en sjekkliste over barnets avføringsmønster og et behandlingsregime inkludert kosttilskudd endringer, kortvarig bruk av både avføringsmidler og anti-diaré medisiner som nødvendig for å behandle ditt barns IBS.