Digidexo.com

Aviator Solbriller for barn

Aviator Solbriller for barn


Selv om barn er mindre opptatt av om mote enn voksne, er de fortsatt ofte interessert i å se ut som sine eldre søsken eller foreldre. Av denne grunn, produsenter en rekke solbriller i disse dager er å gjøre voksen-lignende solbriller rammer for barn. Når du kjøper Aviator solbriller for barnet ditt, sørg for at den tilbyr ultrafiolett stråling beskyttelse, siden barn er mer utsatt for sin stråling enn voksne, ifølge All About Vision nettside.

Ray Ban

Ray Ban tilbyr et utvalg av "Junior" solbriller serie som ser akkurat ut som Ray Ban voksen flyger design. Disse Aviator solbriller er unisex med fargede rammer. Du kan velge en rammefarge som skinnende rosa metall, pistol-metall, grå-grønn, lys blå, blå-grå, matt sort eller metallic grå. De kommer med Ray Ban Junior bæreveske sammen med en pusseklut.

Quiksilver Blazin

Quiksilver Blazin er en annen solbriller merkevare som gjør uknuselig aviator stil solbriller for små gutter. Deres flyger solbriller tilby UV-beskyttelse og linsene er forvrengning gratis. De kommer i bare én standard "junior" størrelse.

Sun Smarties

Sun Smarties gjør junior Aviator solbriller for jenter. Ikke bare er de fasjonable, de tilbyr beskyttelse mot UV-stråler også. Ifølge One Step Ahead, Sun Smarties 'flygere for barn har polykarbonat sikkerhets linser, som er støt og knuse resistente. I motsetning til de vanlige voksen-lignende flyger design, disse har en justerbar stropp uten hengsler.

Costa Del Mar Flamingo

Costa Del Mar Flamingo tilbyr polariserte solbriller for barn. Selv om deres junior rammestiler kommer under kategorien flyvere, de har en svak helling mot plassen, som gir dem en distinkt form og stil, noe som mangler i de vanlige flygere. De kommer med en komfortabel nesestykke og tykke tempel stykker som sikkert brette bak barnets ører.

Urban Specs

Urban Specs gjør barnas flyvere også. Deres vanlige junior-pilotbrillen er lett og slitesterk. Den har metallrammer med justerbar nesestykke. De vanligvis kommer med rosa skyggelagt linser som gir UV beskyttelse for dine barns øyne.