Digidexo.com

Hvordan bruke husarbeid å bygge ditt barns kjernemuskulaturen

Kjerne musklene er musklene på midten av buken, og som går gjennom kjernen av legemet. Disse musklene hjelpe til å kontrollere så mange av våre grunnleggende muskulære funksjoner, fra holdning til å balansere til fine motoriske ferdigheter. Selv om ekspertene delt motoriske ferdigheter inn i to grunnleggende grupper - grovmotorikk og finmotorikk - kjernemuskulaturen faktisk bidra til å støtte begge. Uten en sterk kjerne, er god holdning vanskelig, og så er god håndskrift. Barn med svake kjernemuskulaturen trenger ofte svært spesialiserte øvelser for å styrke kjernemuskulaturen. Bare å få "øvelse" er ikke nok. Løping, for eksempel, kan trette et barn, men ikke bidra til å bygge og utvikle kjernemuskulaturen - men å sykle, klatre i et tre, eller svømming kan. Ergoterapeuter som arbeider med barn og foreldre anbefalte spesifikke øvelser, men også hverdagslige aktiviteter som styrker kjernemuskulaturen. Lær hvordan du bruker oppgaver for å bygge barnets kjerne muskler og hjelpe barnet ditt til å få tillit og mestringsevner.

Hvordan bruke husarbeid å bygge ditt barns kjernemuskulaturen

•  Gjør barnet ditt bære alle handleposene inn i huset. Selv et barn så unge som tre klarer de fleste vesker. Hvis du er bekymret for barnet ditt å ha dårlig koordinering og bryte svært skjøre gjenstander, for eksempel en kartong med egg, fjerne disse elementene fra posene og har barnet ta de resterende elementene inn i huset. Bærer dagligvarer poser bidrar til å bygge kjernemuskulaturen.

Be barnet ditt å legge alle dagligvarer unna. Løfte tunge bokser og plassere dem i lavere skap, trekke kjøleskapdøren åpen og løfting / trekke skuffer - disse er bevegelser som bidrar til å utvikle kjernemuskulaturen og koordinering.

Gjør barnet åpne og lukke hans eller hennes bil dører. Tunge minivan dører er perfekt for denne typen muskel-byggeaktiviteten. Hvis du vanligvis bruker en elektronisk døråpner, stoppe og la barnet åpne og lukke døren.

Har barnet ditt støvsuge gulvene. Termin stretch og kneet bøyer som kreves for å skyve vakuum fremover, deretter vippe / trekke tilbake, bidra til å bygge kjernen muskler også.

Slå barnet ditt inn i en nyttig gartner og har ham håndtere trillebår i gården. Be ham om å laste sand, skitt, steiner eller murstein - tunge ting - og transport og tømme dem til en annen del av tunet.

Hint

  • Tenk å få en snelle gressklipper, en gammeldags push klipperen. Klipping med en snelle klipperen gir stor sanseinntrykk og bidrar til å styrke kjernemuskulaturen.