Digidexo.com

Kan Arch Støtter Utbedring Supinasjon?

Kan Arch Støtter Utbedring Supinasjon?


Supinasjon er overdreven utover rulling av foten og ankelen under vanlig gange eller løping. Denne bevegelsen kan skape ekstra stress på foten. Supinasjon er ofte forbundet med de som har flate føtter. Det kan føre til en rekke på ankler og føtter problemer, for eksempel plantar afsciitis, iliotibial bandet syndrom, ankelskader, knesmerter og shin splinter. En mulig løsning er å bruke bue støtter. De kan ikke være nødvendig i enkelte situasjoner. Det er alltid best å diskutere behandlingsalternativer med legen din før du gjør noe.

Identifikasjon

For å bøte på en supinasjon problem, må du finne ut om du har supinasjon. Vanligvis med supinasjon du konsekvent slites ned utenfor bunnen av skoene dine først. Ser vi på hælene på skoene dine er en god måte å sjekke for supinasjon. Du har kanskje problemer på grunn av supinasjon. Supinators har ofte stramme kalv muskler, bunions eller hard hud på den ytre delen av foten eller femte tå, og smertefulle føtter, ofte i ballen eller hælen av foten. Forstuet ankler kan være et problem også.

Årsaker

Genetisk feil justering av bein i bena ofte fører supinasjon. Denne tilstanden er vanligvis tilstede ved fødselen og merkbar i ung alder. Andre årsaker er en skade eller en sykdom i nerver eller muskler. Høye buer; leggen inversjon, ofte kalt "bowleggedness"; og svake ankler også kan forårsake supinasjon.

Skaderisiko

Den viktigste risikoen for skader er at en håndflatene mot ansiktet foot gir deg mindre fleksibilitet og lavere enn normalt støtdemping. For løpere, betyr dette som regel at du treffer hælen hardt og sette stress på buen på foten din. Dette kan føre til smerter i føtter, ankler, knær, hofter eller korsrygg.

Behandling

Mange har funksjonelle buer og trenger ikke bue støtter. Du kan være en av dem. Hvis føttene har buer som du kan se når du sitter, men ikke i det hele tatt når du står, har du sannsynligvis vil ha nytte av noen mengde bue støtte. Hvis buene er lav, men fortsatt til stede når du står, kan du bare trenger korrigerende innleggssåler. Om nødvendig, kan du legge buen støtter senere.

Hvis du arbeider med noen smerte, kan du bruke buen støtter midlertidig inntil smerten avtar. Bue støtter bistå i healing skadet vev ved å redusere bevegelse av føttene. Sju til 10 dager etter at du er smertefri, fjerne buen støtter fra skoene dine. Hvis du har de riktige innleggssåler i skoene dine, bør hæl smerter ikke komme tilbake.

Selv om det ikke er klart hvorfor, en bue støtte kan forbedre leggen bevegelsen ved å tilby et bredere enn normalt base av støtte til foten din. Begynn med en bue støtte over-the-counter. De er relativt billig. Custom bue støtter kan prøves dersom en bue støtte over-the-counter er ikke nyttig.

Å ha en profesjonell undersøke måten du går kan hjelpe. Han kan gjøre de beste anbefalingene for din situasjon. Hvis supinasjon er spesielt problematisk, kan legen forskrive tilpasset orthotic enheter eller bue støtter som vil hjelpe omfordele vekten på føttene. De vil også bidra til å absorbere støt bedre.

Det er også nyttig å strekke musklene i bena, rett etter at du trene når musklene er varme. Øvelser som øker styrken i anklene vil redusere risikoen for skader fra supinasjon. Du kan prøve å balansere på en fot. Også prøve å flytte anklene i en sirkulær bevegelse mens føttene er i luften.