Digidexo.com

Hook Worms Treatment

En intestinal parasitten forekommer hovedsakelig i subtropiske og tropiske klima, hookworm infeksjon fører til magesmerter og diaré hos mennesker, ifølge CDC nettsted. Svelger forurenset jord eller gå barbent på forurenset jord kan føre en person til å bli smittet med hookworm parasitten.

Årsaker

Hookworm, en rundorm infestation, vises oftest i subtropiske strøk og tropiske områder som det trives i et fuktig klima, i henhold til "New York Times" nettside. Den umodne form av hookworm, larvene, kommer inn i kroppen gjennom huden og reiser gjennom blodet til luftveiene via lungene og kan forårsake hoste. Larven er svelget etter migrerer opp luftrøret slik at dem inn i tarmsystemet hvor de utvikler seg til voksne ormer og utskilles i avføringen.

Symptomer

Den vanlige første tegn på infeksjon er et kløende utslett på huden på larver oppføring området, ifølge nettstedet cdc.gov. Mens en liten infeksjon kan forårsake ingen symptomer, kan moderat til tunge infeksjoner forårsake magesmerter, tap av matlyst, vekttap, diaré og anemi. En avføringsprøve blir undersøkt for tilstedeværelse av hookworm egg for å diagnostisere infeksjon.

Behandling

Behandling problemene er å forbedre ernæring, behandle komplikasjoner av anemi og for å kurere infeksjonen, ifølge health.nytimes.com hjemmeside. Mebendazole, albendazole eller pyrantel pamoate, parasitt-drapet medisiner, kan være foreskrevet av lege. Økning av mengden av protein i dietten er også effektiv mot hakeorm infeksjon.

Fortsatt Care

Behandling av hookworm infeksjoner forsvinner vanligvis etter en til tre dager med reseptbelagte medisiner. En annen krakk eksamen kan bli beordret av lege for å finne ut om noen utseende av ormen fortsatt eksisterer. Den beste måten å unngå hookworm infeksjon er å ha noen kontakt med bare føtter eller hender på jord der fekal forurensning kan være til stede.

Alvorlige forhold

Hvis venstre ubehandlet, kan hookworm infeksjoner føre til alvorlige helsemessige forhold, spesielt hos barn, ifølge cdc.gov hjemmeside. De hakeorm festet seg til tarmveggen og suger blod. Med nok blodtap, kan proteinmangel og anemi utvikle, noe som kan forsinke mental utvikling og vekst hos barn. Pustevansker og tretthet er også alvorlige helsemessige problemer med en hookworm infeksjon og kan også føre til hjertesvikt.