Digidexo.com

Hvordan redusere Svimmelhet Symptomer

Hvordan redusere Svimmelhet Symptomer


Det er mange årsaker til svimmelhet. Føler svimmel er resultatet av en utilstrekkelig mengde blod komme til hjernen. Dette kan skje på grunn av et plutselig fall i blodtrykket eller står opp for raskt, eller en av mange helsemessige forhold. En ubalanse i det indre øret kan også føre til svimmelhet, så det er best å oppsøke lege for å finne ut hvorfor du opplever det.

Hvordan redusere Svimmelhet Symptomer

•  Få en fysisk. Hvis svimmelhet du opplever er forårsaket av et helseproblem for eksempel en indre øret ubalanse eller vertigo (svimmelhet ledsaget av et spinnende følelse), vil legen forskrive en behandling plan for å bidra til å rette problemet.

Få opp sakte og unngå plutselige endringer i posisjon. Fra et lavt sittende stilling er det best å stå sakte og vent noen sekunder før du flytter slik at blodet å sirkulere skikkelig. Hvis du blir liggende nede, rulle over til siden og sitte opp i noen minutter før du prøver å stå. Står opp for å raskt kunne føre til at du føler deg svimmel eller besvimer. Når du forsøker å stå, holde på noe for støtte i tilfelle du trenger å sitte ned igjen.

Spis noe næringsrik. Lavt blodsukker kan føre til et angrep av svimmelhet; et lett måltid vil vanligvis løse dette problemet. Hoppe over et måltid er ofte årsaken til svimmelhet eller svak kvalme hos pasienter med lavt blodsukker.

Få en moderat mengde trening. Trening øker blodstrøm og sirkulasjon. Dårlig sirkulasjon kan føre til anfall av svimmelhet samt kulde i nedre ekstremiteter. En rask spasertur i 10 til 20 minutter om dagen vil bidra til å få ting i bevegelse.

Drikk rikelig med væske, spesielt når det er varmt ute. Dehydrering kan forårsake svimmelhet, kvalme og hodepine.

Hint

  • Når du begynner å føle deg svimmel sitte ned og ta en pause; dette kan være kroppens måte å fortelle deg at du er overexerting selv. Hvile, spise en matbit og ta ting sakte når du går tilbake til normal aktivitet. Disse tipsene vil bidra til å redusere symptomene på svimmelhet.