Digidexo.com

Avspenningsøvelser for Kids

Fantasien kan være et nyttig verktøy i å få barn til å slappe av, uavhengig av årsak. Enten du har dem sitte med øynene lukket og bygge en historie sammen eller begynne å slappe av ved å gjøre fysiske øvelser, vil innlemme fantasien hjelpe dem slappe av sinnet så vel som kroppen.

Bunter av energi

Etter en lang dag med lek, kan det være vanskelig å roe ned. La barna sitte med bena foran dem og prøve å nå forbi sine tær. Nå taket. Nå motstående vegger. Oppfordre barna til å puste langsomt og dypt i hele denne øvelsen.
Neste ha barna stå med føttene skulder bredde hverandre. La dem bøye seg og prøve å legge sine hender på gulvet. Foreslå at de bare henge det et øyeblikk som filledukker. Unngå å ha dem rister på armene eller noe som dette vil bare starte alt opp igjen i en storm av giggles.
Nå har dem knele på gulvet som små baller. De kan deretter strekke armene ut mens du holder pannen på gulvet.

Emosjonelle utbrudd

La barna sitte med bena i kors med ryggen mot en vegg. Oppfordre barna til å visualisere følelser (sinne, smerte, frustrasjon, uansett) forlater dem og å bli sugd inn i veggen.
Nå har dem stå og ta et dypt åndedrag mens nå mot taket.
Neste har dem knele med knærne rett under hofter og håndledd etter skuldrene slik at de er på alle fire. Har dem dyppe buken ned mens du ser opp i taket. La dem så bue ryggen opp og ser ned på gulvet.
Endelig har dem sitte som de vil, så lenge ryggen er rett for noen nakke strekninger. Først har dem plassere sine høyre øret til sin høyre skulder, og deretter komme tilbake til sentrum. Endelig har dem sette sitt venstre øre til venstre skulder.

Long Day

Etter en lang dag, kan enkle strekninger være nyttig i å få ut floker. Få barna lå på ryggen og strekke tærne mot en vegg, mens du strekker hendene mot motsatt én. Nå har barna sitte opp og forsiktig rulle hodet fra den ene siden til den andre. Sommerfuglen kan være en avslappende og morsom øvelse på slutten av en lang dag. La barna sitte med fotsålene sammen, holde på tærne hvis de liker. Nå har dem sprette på knærne forsiktig.