Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for barn sår hals

Sår hals er en relativt vanlig tilstand; noen ganger er de forbundet med utbruddet av en kald, men de kan også forekomme med virusinfeksjoner, lomme forhold og puste om natten gjennom munnen i stedet for nesen. Noen sår-hals forholdene krever behandling med antibiotika, men du kan fortsatt lindre noe av smerten forbundet med sår hals forårsaket av streptokokker og andre bakterielle forhold.

Når skal man oppsøke lege

Sår hals kan bli til mer alvorlige tilstander hvis de fortsetter i en lang periode uten lindring. Hvis du oppdager at barnet ditt er siklende mye, hvis barnet ditt utvikler feber høyere enn 101 grader Fahrenheit eller hvis barnet ditt utvikler et utslett, er det definitivt på tide å se en lege. En lege vil samle en kultur for å identifisere hva som forårsaker sår hals slik at en riktig medisinering kan være foreskrevet. Andre tegn på at det er på tide å bringe barnet til lege inkluderer hovne lymfekjertler i barnets nakke, merkbar pus i halsen området, røde striper eller flekker på baksiden av halsen og / eller utbruddet av pusteproblemer.

Sår hals og tørr luft

Investere i en vaporizer er anbefalt for barn som lider av sår hals forårsaket av tørr luft. Air er tørrere i vintermånedene og natta puste gjennom munnen tørker ut baksiden av halsen, forårsaker smerte. En vaporizer skaper en kjølig tåke som fukter tørr luft, noe som gjør det lettere å puste. I stedet for sistnevnte, kan du koke en kjele med varmt vann på komfyren og la dampen fyller luften for å legge fuktighet til luften, men du må alltid holde pannen ut av barnets rekkevidde.

Sår hals forårsaket av Common Cold

Dersom barnets hals er irritert fordi han er forkjølet, er det flere naturlige rettsmidler som kan hjelpe lindre tilstanden. Blande en halv teskje salt i en varm kopp vann og la barnet å gurgle med hjelper det å redusere smerter forbundet med en sår hals. Det varme vannet lindrer baksiden av halsen mens salt fungerer på tegning ut eventuell infeksjon og / eller bakterier som forårsaker sår hals.

Dersom barnet tåler det godt, popsicles er flott for en sår hals; dette er en kur som ofte brukes til å hjelpe barn som har hatt sine mandlene fjernet. Den kalde følelsen assosiert med popsicle bidrar til å redusere hevelse og betennelse i sår hals og fungerer som en naturlig bedøvelse, også.

Te og honning

Noen barn tåler vanlig te og honning godt; honning er tykk og tjener til å belegge baksiden av halsen for å gi smertelindring. Men barn under en bør ikke bli tilbudt honning når som helst, fordi honning inneholder små mengder av Clostridium botulinum som kan gjøre barnet syk. Hvis barnet ditt er over 1 og har ingen aversjon til te og honning, kan drikken bli tilbudt flere ganger daglig for sår-hals lettelse.