Digidexo.com

Trygge måter å undertrykke en appetitt

Hvis du er fristet til å bruke over-the-counter appetittdempende midler for å fremme hurtig vekttap, vurdere råd fra Mayo Clinic, som bemerker at disse tilskuddene ikke gir varige resultater. For trygge måter å undertrykke appetitten og opprettholde varig vekttap, endre matvaner og følger en kraftig mosjon rutine.

Vann

Sikt på 64 gram vann, en trygg appetitt suppressant, per dag. Naturalnews.com skribent Mike Adams foreslår å drikke et glass vann når du føler deg sulten og venter på 10 minutter. Vannet kan redusere sultfølelse. Hvis du ikke liker vanlig vann, presse litt eller appelsin eller sitron i den. Andre drikke valg inkluderer grønnsaksbuljong og urtete. Spis en frukt eller annen sunn snacks hvis sult vedvarer.

Grønne grønnsaker og frukt

Spis grønnsaker som salat, grønnkål, kål, bok choy og andre mørke grønne blader. Du kan spise mer av disse grønnsak fordi de er lavt i kalorier, inneholder vann og fiber, og er mettende. Gjør grønnsaker den viktigste delen av et måltid, eller spise disse greener i en salat. Duskregn grønnsaker med olivenolje fordi de gode fettstoffer i olje arbeid som naturlig appetittdempende midler. Som grønnsaker, frukt er kalorifattig mat som inneholder fiber og vann, som fyller deg opp. Prøv epler, ananas, guava, appelsiner og druer. Frukt og grønnsaker tjene som et sunt alternativ til junk food: Potetgull, godteri og andre bearbeidede matvarer inneholder flere kalorier og færre næringsstoffer - og la deg følelsen sulten.

Spis ofte

Start dagen med en sunn frokost, som vil gjøre deg mindre sannsynlig å overspise i løpet av dagen. Å spise regelmessig trygt undertrykker appetitten. Sørg for å spise hver to til tre timer hver dag, med tre hovedmåltider og to mellommåltider. Inkludere protein, karbohydrater og sunt fett i hver matbit og måltid. En sunn snacks, for eksempel et eple og en liten håndfull nøtter, inneholder alle disse næringsstoffene.

Hard fysisk trening

Engasjere seg i energisk aerobic trening for å undertrykke appetitten. Tretti minutter om dagen er nok til å påvirke hormonene som styrer sult. En studie 2008 rapportert i American Journal of Physiology-forskrifter, Integrative and Comparative Physiology fant at personer som er engasjert i 60-minutter med hard trening følte mindre sulten enn folk som fokuserte på vekttrening.