Digidexo.com

Saltsyre i reflukssykdom

Saltsyre er produsert i magen for å gjøre forholdene sure nok til å fremme fordøyelsen. Imidlertid blir denne nødvendige kjemiske en fare i refluks.

Betydning

Saltsyre er en etsende som forårsaker skade, idet den forlater magesekken og strømmer opp gjennom spiserøret.

Saltsyre Funksjon

Saltsyre er produsert når legemet lukter mat. Den saltsyre reduserer pH-verdien i magen for å foreta sterkt sure betingelser. Dette utløser produksjon av pepsin, et kjemikalie som er nøkkelen til å bryte ned maten.

Reflukssykdom

En løs lukkemuskelen karakteriserer acid reflux sykdom. Lukkemuskelen skal holde magen lukket under fordøyelsen, men klarte ikke å gjøre det. Innholdet i magen strømme opp i spiserøret. De eksakte årsakene til den løse sphincter er ikke kjent.

Funksjoner

Saltsyre er produsert i magesekken, hvor foringen er sterkt og tykt nok til å håndtere korrosive kjemikalier. Spiserøret er ikke forsterket, slik at de sure "brenner" som det strømmer gjennom med mageinnholdet.

Navn

Acid tilbakeløp kalles "halsbrann", fordi det brennende følelse på grunn av syren først skjer like over sphincter. Lukkemuskelen ligger under hjertet. Dermed føles det som om hjertet brenner. Dette er også grunnen til at folk feil dårlig for et hjerteinfarkt.