Digidexo.com

Homeopatiske GERD rettsmidler

Homeopatiske GERD rettsmidler


Gastroøsofageal reflukssykdom er en kronisk fordøyelses tilstand preget av magesyre eller galle strømmer tilbake til spiserøret, irriterende sitt fôr. Mens dette backwash av magesyre oppleves av de fleste av oss fra tid til annen, er GERD vanligvis diagnostisert i de som lider disse symptomene mer enn to ganger i uken. Homøopatiske GERD rettsmidler kan gi lindring fra ubehag av GERD uten risiko for bivirkninger som kan komme med bruk av reseptbelagte GERD medisiner.

Lifestye Justeringer

Det første trinnet i en homøopatisk tilnærming til GERD behandling er å gjøre visse endringer i livsstil. Endring i kostholdet er kanskje det viktigste. GERD lider bør unngå krydret mat, stekt eller fet mat, kaffe og alkohol, samt sure matvarer som sitrusfrukter og tomater. Overvektige pasienter ville gjøre det bra å kaste de ekstra pounds, som fedme kan spille en rolle i GERD. Røyking kan forverre symptomene, da det kan føre til økt produksjon av magesyre. Fordi liggende nede for tidlig etter å ha spist kan bringe på GERD, bør måltidene justeres for å sikre at middagen er spist minst to timer før sengetid. Heve hodet og skuldrene ca seks inches mens du sover kan bidra til å hindre utbruddet av GERD, og ​​stramme klær bør unngås, da det kan innsnevre midjen og forstyrre fordøyelsen. Matallergi eller intoleranse kan gjøre GERD symptomer mer alvorlig, så lider kan ønske å vurdere allergitesting.

Alternative behandlinger

Med en homøopatisk tilnærming, GERD, blir syke behandles i henhold til deres spesifikke symptomer. Blant mulige rettsmidler er en rekke urte, naturlige og alternative behandlinger, hver adressering visse symptomer. Blant de mest anbefalte er eple cider eddik. Noen GERD lider har funnet ut at du nipper til en teskje av ting blandet med et halvt glass vann med måltider kan hindre acid reflux. En annen naturlig rette for acid reflux er ingefær rot, som absorberer magesyre når det tas umiddelbart etter måltider. Fennikel frø er en annen vanlig naturlig behandling for GERD, som de er sagt å hjelpe på fordøyelsen og i undertrykking av kramper i magen og tarmkanalen. Glatte alm sies å være nyttig for å redusere irritasjon i halsen og spiserøret som ofte kommer med GERD, og ​​GERD lider har funnet lindring ved bruk av gurkemeie og lakris. Fordi det er så mange alternativer, konsulent et homøopatisk medisin utøveren kan være måten å avgjøre hvem av dem som vil være best for en individuell GERD lidende.