Digidexo.com

Mat for halsbrann lider

Tenk på "trygge" mat for halsbrann og ordet "kjedelig" umiddelbart kommer til hjernen. Mange halsbrann utløsende matvarer inneholder mye fett, syre eller krydderinnhold. De er matvarer amerikanerne elsker å spise; de vi ikke ønsker å leve uten. Den gode nyheten er at ikke alle matvarer på halsbrann utløser liste forårsake symptomer i alle mennesker. Du kan kontrollere halsbrann ved læring hvilke matvarer er trygt for deg å spise og hvilke som er best unngås.

Årsaker

Personer som lider av hyppige halsbrann produserer for mye magesyre. Halsbrann oppstår når magen syrer reagerer på mat innhold. Syren ryggen opp i spiserøret og gjør at den blir betent. Betennelsen gir en brennende følelse og smerter i brystet. Andre halsbrann symptomer inkluderer en bitter eller sur smak, heshet, raping og hoste og problemer med å sove etter et måltid.

Trygg mat

Det er mange matvarer som ikke forårsaker overdreven syre i magen. Matvarer på den sikre listen inkludert cottage cheese, søtpoteter, yoghurt, fettfri ost, bakt kylling, mager kjøttdeig, bananer, og hvite eller multigrain brød.

Den trygg mat listen er ikke one-size-fits-all. Matvarer som er kjent halsbrann produsentene ikke forårsake halsbrann i alle personer. For eksempel kan appelsinjuice forårsake plutselig og ekstrem smerte, men å spise krydret meksikansk mat kan forlate deg symptom fri. Hold mat loggen for å finne matvarer som kan legges til din halsbrann-free liste og matvarer best unngås.

Fordeler

Matvarer som er trygt for halsbrann lider er utmerket for å opprettholde eller miste vekt. Disse matvarer er lavere i fett og kaloriinnhold. De fleste er høy i fiber eller protein. Matvarer som inneholder mye fiber og protein fordøye saktere i magen, noe som gjør at du føler deg mett lenger. Mange av de trygge liste matvarer er sunne snacks valg. Folk som spiser en matbit mellom måltidene er mindre sannsynlig å overspise under måltidet.

Den Taboo List

Mange matvarer er identifisert som halsbrann triggere. Disse matvarer inneholder naturlige eller tilsatte ingredienser som gjør dem vanskeligere å fordøye. Sitrusfrukter, tomater, hvitløk, løk og krydret mat er kjent halsbrann produsenter. Mat med høyt fettinnhold og fett gjør at du føler deg oppblåst, øke press på esophageal sphincter og forårsake små mengder syre til å sikkerhetskopiere i spiserøret.

Drinker med høyt koffein eller karbonatisering er kjent lovbrytere. Som høyt fettinnhold mat, kullsyreholdige drikker forårsake oppblåsthet og øke press på esophageal sphincter. Alkohol er en annen kjent halsbrann produsent.

Tips for Prevention

Unngå å spise matvarer med høy syre eller krydret innhold på tom mage. Coat magen med mat lavt på fett. Halsbrann er mer sannsynlig å oppstå etter store måltider. Spise 04:56 små måltider om å foretrekke å spise tre store måltider om dagen.

Ikke legg deg ned rett etter et måltid. Hev hodet under søvn for å forebygge eller lindre halsbrann symptomer. Sove på to eller tre puter eller plassere blokkene under føttene på sengegavlen.

Snakk med legen din om over-the-counter og reseptbelagte medisiner. Populære over-the-counter rettsmidler og reseptbelagte legemidler inneholder H2-blokkere som hindrer overdreven syreproduksjon i magen.