Digidexo.com

Low Calorie flytende dietter

Flytende dietter innebære å spise bare flytende høy protein drinker for en 12-ukers periode. Denne typen diett er anbefalt for de som er overvektige, og er upassende og til og med farlig å gjennomgå uten tilsyn av en lege. Det er anslått at du kan miste ca 03:57 pounds i løpet av hver uke med denne dietten. Den høye dosen av protein bidrar til å holde deg mett og energisk i denne perioden.

Dietten

Den lav-kalori flytende diett bør alltid gjøres med veiledning fra legen din. Det har vært kjent for å forårsake bivirkninger som hodepine, svimmelhet, muskelkramper og hjertebank, så det er viktig å ha støtte fra legen din. Den lav-kalori flytende diett er bare egnet for de som er overvektige.

Denne dietten har tre stadier. De første 12 ukene innebære høy-protein lav-kalori drikker. Disse inkluderer merker som Optifast og Slim Fast. Disse høy-protein drinker er konstruert til å brukes som måltid erstatninger, og de inneholder vitaminer og karbohydrater samt protein.

Protein er fordøyd saktere enn andre matvarer, og derfor hjelper deg til å føle deg mett lenger. Det balanserer også blodsukkernivået og hjelper deg å føle energi og sterk. Protein bistår i muskel utvinning og, når det tas innen en halv time etter trening, vil det hjelpe musklene til å reparere og utvikle raskere slik at flere intensive treningsøkter kan gjøres oftere på grunn av mindre utvinning tid. Alle disse fordelene ved en høy-protein inntak bidrar til å sikre at en person på flytende diett har næring han trenger.

Dietten består av å konsumere mellom 400 og 800 kalorier om dagen. For hver 3500 kalorier tapt, er ett pund skur. Det er anslått at du kan miste opptil fire pounds en uke fra denne dietten, når fulgt korrekt.

Reintegrere mat etter den raske

Etter å ha fullført 12 uker av den flytende diett med tilsyn av en lege, neste skritt er i ferd med å gjeninnføre sunn mat sakte i løpet av et par uker. Deretter, når en ny diett er satt på plass, er vedlikeholds det siste trinnet. Hele prosessen er utformet for å drastisk endre både kroppsvekt og livsstilsmønstre, og mosjon og sunt kosthold er essensielle deler av suksess når vanlig mat er reintegrert tilbake i kostholdet.

Når 12-ukers flytende diett perioden er over, kan du begynne å reintegrere frukt og grønnsaker i kostholdet ditt, etterfulgt av bønner, nøtter og korn og deretter hel-hvete produkter. Melk, egg og kjøtt er litt mer komplisert å fordøye og bør reintegrert når magen er fordøye komfortabelt. Tar en probiotiske supplement anbefales.