Digidexo.com

Naturlig Rapid Vekttap

For millioner av overvektige amerikanere, til desperasjon miste sine overskytende pounds raskt kan resultere i bruk av kosttilskudd som kan ha alvorlige helsemessige konsekvenser eller kjepphest dietter som kun resulterer i kortsiktig vekttap. Det finnes måter å miste vekt naturlig og raskt, trenger du bare å vite hvordan du skal gå om det.

Øke vanninntaket

Leveren spiller en stor rolle i metabolizing din lagret fett; hvis det er tett med giftstoffer, er det ikke å gjøre det effektivt. En måte å rense kroppen for disse giftstoffene er å øke vanninntaket.

Du må også være skikkelig hydrert hvis du vil ha en metabolisme som kjører på høy hastighet. For å sikre at kroppen din inneholder mengden vann den trenger, bør du sikte på å drikke minst åtte 8 oz. glass vann hver dag.

Til slutt, drikkevann mellom måltidene bidrar til å hindre cravings ved å gi deg en følelse av metthet. Også, drikke et glass vann før hvert måltid og snacks hjelper fylle deg opp og hindrer deg fra overspising.

Redusere kalori

Redusere kalorier er viktig når du prøver å gå ned i vekt og mister det fort. Men du må være forsiktig med hvor mye du redusere dem av. En drastisk reduksjon kan føre til at kroppen til å føle seg som om det ikke får nok å spise og det vil automatisk beskytte seg ved å bremse ned sin metabolisme, og dermed holde på lagret fett.

For å bestemme riktig mengde av daglige kalorier for deg, multiplisere din nåværende vekt med 11; svaret er antall kalorier du trenger hver dag. Når du begynner å miste vekt, gjenta formelen og justere deretter.

Trening

Trening er viktig når du prøver å gå ned i vekt, men å miste vekt raskt, du ønsker å innlemme både aerobic og styrketrening i din daglige rutine.

Aerob trening bør gjøres fire til fem ganger i uken, og kan omfatte alt fra en rask spasertur til dans i stua; hvis det øker hjertefrekvensen, det brenner fett og kalorier. Når bare begynnelsen, er 30 minutter hver dag en god mengde tid til å tilbringe trener. Som du blir sterkere, øker din tid til du kan trene for 45 til 60 minutter hver gang. Som en tommelfingerregel, bør puls være mellom 120 og 140 slag per minutt. Å ta pulsen din, plasserer pekefingeren enten på håndleddet eller halsen din og telle antall pulser følte i disse områdene. Å bestemme bestemt mål hjertefrekvens, se linken ressurs nedenfor.

Styrketrening vil bidra til å bygge muskelmasse; jo mer muskelmasse du har, jo mer fett og kalorier vil du brenne, selv mens i ro. Bare løfte moderate vekter i 15 minutter, tre ganger i uken er tilstrekkelig til å få de resultatene du trenger. Når du ikke lenger føler seg utfordret, øke mengden av vekten i stedet for tid eller repetisjoner. Du kan også tone større muskelgrupper som lår og mage; dette vil tone og forme kroppen din mens du fokuserer på områder som inneholder muskler som forbrenner mer fett. Husk at hver kilo muskler bygget er en halvkilo fett tapt. Se link ressurs nedenfor for vektløfting øvelser.

Stopp sen kveld snacking

Som natt tar på, begynner stoffskiftet automatisk å bremse ned. Dette betyr at alt du spiser etter seks eller syv vil holde på deg i stedet for å brenne av deg; dette vil bare hindre dine forsøk på raske vekttap.

Et annet triks er å spise alle karbohydrater etter 15:00 Dette gir kroppen din tid til å bruke dem for energi, slik at stoffskiftet å brenne fett butikker resten av dagen.

Ditt siste snack av dagen kan være noe sånt som en protein shake laget med lav eller ikke-fett melk, yoghurt, whey protein pulver og en banan. Ikke bare er det sunt, også smaker det som en milkshake.

Øke protein

For å øke hastigheten som du gå ned i vekt, øke mengden protein du spiser i løpet av dagen. Protein ikke bare bidrar til å gjenoppbygge musklene du har jobbet under trening, inneholder de essensielle aminosyrene som trengs for ny cellevekst. Protein hjelper også fart på forbrenningen; jo raskere stoffskiftet, jo raskere de pounds vil falle av.

Protein kan bli funnet i en rekke matvarer, og det vanligste er magert rødt kjøtt, kylling og fisk. Egg er også en stor proteinkilde, som er ost og fettfattig yoghurt. For de som er vegetarianere, kan tofu og soya gi deg den protein du trenger, som kan belgfrukter.

Øke fiber

Fiber hjelper deg å miste vekt raskt i en rekke måter.

Først hjelper det fylle deg opp raskere og holder deg følelsen denne måten for en lengre periode. Dette forhindrer overspising og snacking på mat høy i kalorier og sukker.

Neste det holder ting i bevegelse gjennom tarmer på en jevnlig basis. Som den gjør det, binder den med protein og fett du har konsumert gjennom dagen, eliminere dem også, noe som eliminerer ditt totale kaloriinntak.

Foods høy i fiber inneholder hele korn brød, pasta og ris, og frukt og grønnsaker som epler, brokkoli, blomkål og sitrusfrukter.

Spise, spise, spise

Dette kan virke utrolig, men det er sant. Spise fem eller seks ganger om dagen, ikke bare holder deg følelsen fornøyd, også holder det stoffskiftet fungerer på sitt maksimale kapasitet, slik at det å brenne mer fett og kalorier. I tillegg, den konstante strømmen av mat hver to til tre timer holder kroppen din travle, forårsaker fordøyelsessystemet til å jobbe hardere; Alt dette arbeidet resulterer i mer kalorier og fett brent hele dagen.