Digidexo.com

Urter som redusere appetitten

Urter som redusere appetitten


Århundrer før folk hørt om kalorier, holdt de kroppen sin trimmet, tonet og attraktiv ved hjelp av naturlige ingredienser. Gamle skrifter gir oss et glimt av skjønnhet og medisinsk bruk av frukt, frø og urter gjennom historien. Appetitt kan undertrykkes, og dermed redusere impuls spising, når urter tilfredsstille en smak eller sug etter en mer fetende mat. Noen urter, som johannesurt, kan endre en stemning, noe som gjør det lettere å motstå usunn spise, mens andre utvide i magen for å lindre sult.

Hvordan Urter Arbeidet med å redusere appetitten

Urter opptre på ulike måter å naturlig redusere appetitten og har hjulpet mange slankere nå sine mål .. Noen urter har muligheten til å lure hjernen til å tro at magen er full, mens urter som inneholder stimulerende egenskaper kan stimulere kroppen til å forbrenne flere kalorier til hjelpemiddel i vekttap. Urter som fungerer som diuretika hjelpe vekttap prosessen ved å fremme overflødig vann eliminering gjennom hyppig vannlating. Noen urter --- cathartics --- redusere forbruket av kalorier ved å forårsake tarmer å evakuere, som hindrer fullt fordøyelsen.

Appetitt Avtagende Egenskaper av Alfalfa

Alfalfa har saponin, en egenskap som bidrar til å gjøre fett løselig. Den fungerer også som et vanndrivende, bli kvitt bloat fra overflødig vann buildup.

Burdock, Chickweed og Cravings

Studier har vist at vassarv kan bryte ned fett i kroppen. En chickweed te har den ekstra fordelen av å dempe cravings og hjelpe på fordøyelsen, viktige faktorer i vekttap. Legge burdock rot til te vil effektivt spyle bort fett molekyler som har blitt brutt ned av chickweed. Burdock har avføringsmiddel egenskaper i tillegg til å være vanndrivende. Det forbedrer også fettstoffskiftet. Småkoke burdock rot i vann i ca 20 minutter for å brygge en te å drikke mellom måltidene. Burdock te vil redusere cravings og sult før måltidene.

Dempe appetitten med urtete

Nesle te kan hjelpe til med vekttap som det fungerer å dempe appetitten og lette cravings. Nettles bidra til å fjerne giftstoffer fra kroppen, men de også hjelpe dieter miste vekt i en prosess ennå ikke forstått.

Urte vekttap Advarsler

Et balansert kosthold er viktig for god helse, og alle vekttap planer bør diskuteres med en medisinsk faglig for å sikre at komplikasjoner ikke vil oppstå.
Noen urt eller supplement introdusert i kostholdet bør diskuteres med en helse-omsorg leverandøren. Allergier og reaksjoner kan være forårsaket av urter, så vel som med en hvilken som helst annen substans. Urter kan reagere med hverandre og også med foreskrevet eller over-the-counter medisiner.