Digidexo.com

Vekttap med korn

Vekttap med frokostblanding kan oppnås ved å innlemme en bolle med hele korn som en del av kostholdet ditt. Starter dagen på denne måten vil hjelpe deg å miste vekt og har du unngår usunne frokoster. Du kan også være lurt å bruke korn som et måltid erstatning for å hjelpe med vekttap. Valget er ditt. Å spise riktig type frokostblanding er like viktig som når du spiser den.

Korn å spise

Vekttap med frokostblanding vil gi de beste resultatene når frokostblanding er en som inneholder høyt fiberinnhold. Fiber fyller deg opp og er en naturlig appetitt suppressant, ifølge American Heart Association og USDA. Korn inneholder hele korn er høy i fiber. En nylaget bolle med hele korn vil gi deg den største mengden av helsemessige fordeler. Disse inkluderer havregryn, bygg, brun ris og / eller hvete bær.

Det beste alternativet er å kjøpe hele korn i bulk eller som eneste ingrediens i en pakket mat. Før du spiser din bolle med fiberrik frokostblanding, tilsett litt frisk eller tørket frukt for å legge litt ekstra fiber og smak. Sprinkling på litt kanel og pinjekjerner vil legge smak, ifølge Dr. Mirkin. Pass på å bruke lettmelk i stedet for helmelk.

Hvis fiberrik frokostblanding kommer fra en boks med andre ingredienser, være sikker på å lese produktetiketten å vite sikkert hva frokostblandingen inneholder. Kjøpe bare de korn notering hele korn som første ingrediens.

Korn ikke å spise

For å lykkes med vekttap med frokostblanding program, unngå frokostblandinger som inneholder mye sukker. Også unngå de som er laget med raffinert korn siden disse inneholder lite ernæringsmessige fordeler. Korn som inneholder delvis hydrogenerte oljer, i henhold til Dr. Mirkin, skal unngås.

Meal Replacement

Det kan være lurt å erstatte en bolle med høy-fiber, lite sukker korn for et måltid for å hjelpe deg med ditt vekttap med frokostblanding program. Du kan gjøre dette for enten ett eller to måltider, avhengig av din preferanse. Spesielle K, gjennom spesielle k Challenge, er en velkjent blanding som fremmer denne metoden for vekttap i løpet av en periode på 2 uker.

En studie publisert i Journal of Human Nutrition Diet sier at lite sukker, høy-fiber korn brukes som en del av et måltid erstatning regiment er godt tolerert under en diett. Resultatene viste at korn måltid erstatninger gjorde føre til betydelig vekttap. Deltakerne var å spise fiberrik frokostblanding som et måltid erstatning to ganger om dagen og ble mett og innhold ved å gjøre det.

Fordeler

Vekttap med frokostblanding kan gi en rekke fordeler. Disse inkluderer økt energi, forbedring av inntak og redusert mat kostnader. Spise en høy-fiber, hjerte-sunt måltid erstatning (som kornblanding) kan også redusere sjansene for hjerte-og karsykdommer og kreft, ifølge American Heart Association.