Digidexo.com

Har Elektronisk muskelstimulatorer bygge muskler?

Mens de fleste mennesker ønsker å komme i form og bygge muskler, er det relativt få som liker trening og kosthold. Det er på grunn av ønsket om å få de resultatene uten å gjøre det arbeidet som kjepphest dietter og treningsprogrammer løfte --- raske resultater med lite arbeid gjør så mye penger. En av disse nyeste moter, elektroniske muskelstimulatorer, har blitt tilbudt som en måte å stramme opp og tone muskler uten å måtte jobbe.

EMS

EMS står for elektronisk muskel stimulator. Denne maskinen er plassert mot huden, og den bruker elektronisk strøm for å gjøre muskler kontrakt. Siden denne prosessen er ganske sammenlignbar med effekten av trening, i alle fall på overflaten, de fleste mennesker ikke spørsmålet påstander om at EMSS kan faktisk stimulere muskelvekst og toning.

Bruk

Før de ble tilbudt til offentligheten som en måte å bygge muskler, EMSS var (og fortsatt er) brukes som et verktøy i fysioterapi. Formålet med EMS er å hjelpe pasienter gjenvinne tapt eller nedsatt muskelfunksjon og kontroll. Dette gjelder særlig i tilfeller der pasienter er utvinne fra en skade eller lider av muskelkramper.

Effekter

Ifølge Food and Drug Administration, ved hjelp av en EMS kan faktisk tone og styrke muskler i begrenset grad. Men FDA også følte det nødvendig å si at merkbare, fysiske endringer ikke vil oppstå hvis en person bruker bare en EMS. Det vil bare skje dersom en EMS er kombinert med regelmessig kosthold og mosjon.

Sikkerhet

Alle EMS maskiner som selges eller markedsføres i USA må passere FDA inspeksjon før de får lov på det åpne markedet. De fleste av de EMS maskiner for tiden er godkjent av FDA er strengt for medisinske formål; har det imidlertid vært en eneste maskin som brukes for magemusklene som er godkjent for salg til publikum.

Kostnad

EMS maskiner er dyrt, spesielt for de små resultatene de oppnår i de som er interessert i å finne en snarvei til å bygge muskler. De som ville være interessert i å bruke en EMS for å bygge muskler eller toning ville være å kaste bort pengene sine, med mindre de har tenkt å bruke sin EMS å polere det arbeidet som gjøres med mosjon og forsiktig slanking.