Digidexo.com

Hva er den mest effektive Diet Plan?

Amerikanerne bruker milliarder av dollar på vekt-tap produkter hvert år på leting etter mirakel vekttap planer. Noen beregninger av årlige tallet så høyt som $ 35 milliarder kroner. Disse såkalte "raske løsninger" ikke synes å være å sette mye av en bulk i fedme-epidemien. Diett planer som virker kreve endringer i livsstil, engasjement og god tid.

Vekt-tap Industri

Den vekttap industrien er profittere big time fra den stadig voksende plumpness av befolkningen og ønsket om å gå ned i vekt så raskt og smertefritt som mulig. Hvis du trenger å felle noen pounds eller mer, er du ikke alene.

Ferske tall fra Centers for Disease Control and Prevention sier en forbløffende 66 prosent av alle voksne over 20 år i USA er overvektig og anslagsvis 32 prosent regnes som overvektige.

Hva er den mest effektive måten å gå ned i vekt?

De fleste eksperter er enige om at kjepphest dietter og krasje eller sult dietter ikke fungerer. Heller ikke overdreven trening regimer. De jobber ikke fordi de ikke kan realistisk opprettholdes for enhver periode.

Hva synes å arbeide er en langsom, men jevn, forbedring i fysisk aktivitet og ernæringsmessige vaner. Noen mennesker foretrekker gruppen støtte som er gitt og ansvarlighet som kreves av programmer som Weight Watchers hvor ukentlige "veie-ins" er nødvendig for å dokumentere fremgang.

En Numbers Game

I hovedsak vekttap koker ned til tall. Det er 3500 kalorier på ett pund. Det tar tid å miste en kilo. I gjennomsnitt kan en person trygt miste to pund per uke. En 35-år gammel kvinne som er 5 fot 5 inches høy, veier 130 pounds og regnes som moderat aktiv må forbruke ca 2000 kalorier om dagen for å opprettholde vekten hennes. Hvis hun spiste 300 færre kalorier per dag eller brent ytterligere 300 kalorier gjennom ytterligere trening, ville det ta henne ca 12 dager å miste ett pund. Hvis hun gjorde begge, ville det ta bare seks dager å miste pund.

Det finnes ingen raske løsninger når det gjelder å miste vekt og holde den av. Det er bare praktisk å ta små skritt over en lang periode. Det er den sunneste og mest effektive tilnærmingen til vekttap. Vurdere å spise en lettere lunsj enn du er vant til. Spis mindre porsjoner til middag og redusere eller eliminere alkohol inntak.