Digidexo.com

Stoffskifte-Boosting Tips og triks

Hvis din vekt-tap toget har mistet damp og kroppen din har truffet et platå, må du kanskje tilbakestille stoffskiftet. Å spise for mye av feil ting, inaktivitet og selv spiser for lite kan bringe stoffskiftet og vekt-tap innsats til en skrikende stans. Det er nok av triks du kan prøve å starte stoffskiftet. Å spise riktig mat i løpet av dagen, mosjon og endring av kaloriinntaket vil få din vekt-tap innsats tilbake på sporet.

Spise mange små måltider

Å spise for lite i løpet av dagen eller spise bare én eller to måltider faktisk kan gjøre deg opp i vekt. Ifølge Norae Ferrera, registrert dietetiker fra San Francisco Nutrition Clinic, spise små, hyppige måltider øker energi og fremmer vekttap. Hun sier at å spise fem små måltider om dagen regulerer blodsukkeret, øker stoffskiftet og reduserer cravings.

En av de beste måtene å pumpe opp stoffskiftet er å beite hele dagen. Du vil opprettholde blodsukkernivået, som holder cravings unna, pluss kroppen får en jevn strøm av små, næringsrike måltider utover dagen.

Spis totalt seks små måltider - en noen få timer - som består av 200-250 kalorier hver. Spis bare hele korn, fersk frukt, grønnsaker og magert kjøtt for å oppmuntre vekttap.

Cycle Kalorier

Ifølge forfatterne av "The Body Sculpting Bibelen for kvinner," Hugo Rivera og James Villepigue, når kroppen blir vant til å spise det samme antall kalorier hver dag, vekttap vil platå. Caloric sykling bidrar til å lade opp din metabolisme av vekslende antall kalorier du spiser fra uke til uke. Kroppen din vil ikke være i stand til å forutse antall kalorier og vekttap plan vil fortsette.

Caloric sykling er enkel å implementere. For eksempel, spise 1200 kalorier per dag i en uke. Følgende uke legge 300 kalorier til deg daglige kostholdet til lik 1500. Dette kan være tillegg av et eple og peanøttsmør eller noen varmluft popcorn. Når du legger til bare 300 kalorier, omdreininger kroppen din opp til å brenne de ekstra kaloriene og stoffskiftet er av og kjører.

Gire ned til 1200 kalorier for en uke deretter skifte tilbake opptil 1500 kalorier for følgende uke. Ta de neste to uker fri fra caloric sykling og spise ditt vanlige kosthold. Gå tilbake til 1200 daglig plan for neste uke, og gjentar syklusen.

Intervalltrening

Intervalltrening gir samme resultat som caloric sykling. Trening er nøkkelen til å holde stoffskiftet ladet, men noen opplever at de ikke mister vekt selv etter at de traff gym hver dag i flere måneder på slutten.

Ifølge Villepigue og Rivera, blir kroppen din vant til den samme treningen dag etter dag, og har ikke lenger å jobbe så hardt for å oppnå det.

Sjokkere systemet ved å integrere intervalltrening i treningen. For cardio rutiner, prøv speed spill trening, ellers kjent som farklek. En farklek er ganske enkelt å øke cardio intensitet for en viss tid og deretter redusere intensiteten. Det er kort utbrudd av energi og kraft gjennom hele treningen til å vekke stoffskiftet og få det til å begynne å brenne fett.

For eksempel kan løpere løpe så fort de kan i ett minutt, og deretter slippe ned til en vanlig jevnt tempo i tre minutter. Plukk tempoet opp igjen og prøver å kjøre i full fart for et og et halvt minutt, og deretter slippe ned og kjøre i et jevnt tempo i to minutter.

Lytt til kroppen din når du gjennomfører intervalltrening. Hvis du føler smerte, ekstrem kortpustethet, eller nummenhet eller prikking, stoppe treningen og kontakt lege.