Digidexo.com

Guide til urte vekttap ingredienser

En hektisk livsstil og uregelmessig, junk food-rik mat vaner har gjort fedme et vanlig problem i dag. Du kan ende opp med å betale hundrevis av dollar hvert år i å kjøpe vekttap kosttilskudd og legemidler eller melde deg inn i programmer som lover reduksjon av vekt. Men noen hjemme rettsmidler er også effektive urte vekttap ingredienser.

Green Tea

Grønn te, rik på antioksidanter sammensatte catechin, hjelper høyne hastigheten på stoffskiftet og Rouse økt forbrenning av fett. I tillegg, koffein og polyfenoler komponenten av grønn te utfylle thermo eller takten som kroppen brenner kalorier, som fører til vekttap. Du kan ta et par 400 milligram kapsler per dag eller mellom 10 og 20 dråper grønn te skjær to ganger per dag. Disse kan legges til te eller til mat som sauser og supper.

Madhulika

Den indiske urten Madhulika, tilgjengelig i noen spesialitet urte butikken, er rik på det sammensatte Gymnema Sylvestre. Når du tar dette stoffet, senker det din evne til å smake sødme. Med molekyler nesten identiske til glukose, dekker denne forbindelsen smaksreseptorer på tungen, som gjør kroppen din tror at du allerede har hatt for mye sukker. Dette reduserte sødme oppfatning vil gjøre du inntar færre karbohydrater og søtsaker, som til slutt bundet til å resultere i tap av vekt. Bør ta ca 300 milligram av denne vekttap urt i kapselform, som ikke er mindre enn to ganger om dagen.

Guggul

Guggul, den klebrige ekstrakt av mukul myrra treet, er tilgjengelig på indisk urte butikker. Hovedsakelig gunstig i å senke kolesterolet, denne urtemedisin for vektreduksjon hemmer plakkdannelse på blodårene, fremmer riktig funksjon av skjoldbruskkjertelen og leveren og hjelper kroppen i lett fettstoffskiftet. Dette fører til betydelige tap av vekt. Du kan ta en mengde på 500 milligram av skjr, tablett eller kapsel av denne harpiks tre ganger om dagen i tre måneder for positive resultater i din vekttap plan.

Reishi sopp

Reishi sopp, som vanligvis vokser på loggene i naturen, har vært kjent for aldre som en potent kinesisk medikament for å øke metabolismen. Gunstig også for å styrke immunforsvaret og redusere tretthet, hjelper reishi du jobber og trening for lengre perioder av gangen. Denne ekstra energien hjelper deg å forbrenne kroppsfett og miste vekt. Du kan ha mellom 10 og 20 dråper av ekstrakt av sopp eller 600 mg av pulveret av gras som en kapsel hver dag for å redusere vekten.

Andre ingredienser

Den capsaicin forbindelse av kajennepepper og den naturlige skjoldbrusk stimulerende sammensatte i tang eller tare bidrar til å redusere vekten ved å styrke kroppens fettforbrenning evne. Nesle forenkler prosessen med sine termogenetisk forbindelser, og ginseng øker energi og metabolisme, som alle fører til effektiv vekttap.