Digidexo.com

Diet Plan på et budsjett

Diet Plan på et budsjett


Spise sunt kan være dyrt, spesielt hvis du følger populære kjepphest dietter; mesteparten av tiden, er det bare å følge United States Department of Agriculture (USDA) næringspyramiden vil ikke bare hjelpe deg å miste vekt, men du spare penger i tillegg. Men det finnes måter å diett på en sunn måte mens du er på et stramt budsjett ved å dra nytte av sesongbaserte råvarer, kjøp og matlaging i bulk, oppdage magre kilder til billig protein og vite når og hvor du kan kjøpe de overbærende once-in-a-while snacks.

Fresh Produce

Frukt og grønnsaker er viktig for enhver diett, og de er lett å få, enten du dyrke din egen råvarer, handle på matbutikken, hyppig et bondens marked eller stole på en nabo med grønne fingre. Hold deg til friske grønnsaker i sesongen, spesielt fra lokale dyrkere; de er billigere og de smaker bedre. Noen elementer kan kjøpes i store mengder og hermetisert eller frosne; blåbær og korroderte kirsebær fryse godt. For andre elementer som spinat, bruke den opp ved å tilberede en stor, midje-vennlig gryte, deretter pose og fryse individuelle deler for senere bruk. Når friske grønnsaker gå ut av sesongen, kjøpe dem fra fryseren delen av butikken, fordi frosne grønnsaker som regel beholde flere næringsstoffer enn hermetisk, og ut-av-sesongen produsere er dyrere. Aksje opp når butikken går en uimotståelig salg, fordi de frosne poser med brokkoli kan holde deg frisk gjennom vinteren.

Protein og fiber

Mens høy-fiber karbohydrater som brun ris og syv-korn brød kan være litt dyrere i butikken, kan du strekke dollar ved å kjøpe disse produktene mens de er på salg, og lagre dem i fryseren. Havremel, men er en god verdi til enhver tid; legge til noen mandler og frosne blåbær, og du har en rask frokost med protein, smak og fiber for å få deg til å føle deg mett. Mens kyllingbryst og kalkun er gode protein valg, supplere dem med andre, billigere kilder i måltider i løpet av uken: egg, bønner og linser er et røverkjøp, og kan festes på en rekke sunne måter, fra spinat og sjampinjong frittata til vegetarianer chili. Ikke glem billig diett stift av bønner og ris, fikset opp med din favoritt paprika og krydder. Unngå protein kilder som hermetisk skinke og vanlige pølser; de kan være billig, men fett og natrium innhold kan spore din diett.

Treats

Soda, chips og desserter bør være spesielle godbiter, ikke hverdagslige elementer i kostholdet ditt. Også disse elementene spiser opp verdifulle dollar i budsjettet uten å gi tilbake noe ernæring. Men hvis du ønsker å behandle deg selv og holde deg på sporet, besøk rabatt Stock butikker som Big Lots eller Dollar Tree. Ofte vil disse butikkene har sukkerfrie og lav-fett lettere mat til en utrolig pris; du vil ikke føle deg skyldig rundt midjen eller i lommeboka etter en splurge.