Digidexo.com

En Nutrition Guide for Boxing

En Nutrition Guide for Boxing


Som en bokser, må du regulere kostholdet ditt, ikke bare for å gjøre vekt for din neste kamp, ​​men å prestere på høyeste nivå mulig. Hvert aspekt av ernæring må tas i betraktning for å gjøre deg i stand til å trene hardere enn motstanderen din og komme i toppform. Kontakt lege før du begynner på diett eller treningsprogram.

Protein

Hvis du trener som de fleste boksere, er du sannsynligvis trene minst to ganger om dagen, eller for en lengre periode. Dette betyr at du er å bryte ned en god del av muskelvev, og den eneste måten å erstatte det på er gjennom kosten protein. Du må spise rikelig med melk, egg, biff, fisk og kylling. Prøv å få alle protein fra hele matvarer. I mellom måltidene, bør du få ekstra protein, og melk er fine. Du kan bruke et protein supplement hvis du vil, men sørg for at du får en som passer dine caloric behov. Det brede utvalget av protein tilskudd lar deg skreddersy selv din i-mellom snacks for optimal ytelse.

Karbohydrater

Du trenger energi, og mye av det. Gitt den utrolige energiforbruket av sparring, samt annen opplæring, bør kroppen være brennende sukker som en ovn. Dette betyr at du må ikke bare erstatte det du brenner, men du trenger ekstra karbohydrater for å fylle drivstoff på neste treningsøkt. Få mest mulig ut av karbohydrater fra hele korn, frukt og grønnsaker. Enkle sukkerarter som finnes i junk mat kan føre til at blodsukkeret til å stige raskt og falle, noe som kan føre til at du plutselig mister energi i trening, som er aldri en god ting, spesielt når noen prøver å treffe deg.

Fat

Du trenger fett, ikke bare fordi du kan trenge kalorier, men fordi det er viktig for produksjon av hormoner og regulering. Endokrine systemet styrer hormonene dine, og er under mye stress fra trening. Å fortsette å produsere optimale nivåer av testosteron, det primære anabole, eller muskel bygging hormon, trenger du fett i kostholdet ditt. Du må også essensielle fettsyrer slik som omega-3 og omega-6-fettsyrer, som kan finnes i fet fisk som laks og sild, samt lin, nøtter, og frø.

Hvor mye du skal spise?

Det er umulig å si hva som er det optimale antallet kalorier, eller forholdet mellom proteiner, fett og karbohydrater som du bør være tidkrevende. Hva du trenger å gjøre er å spore din diett, skrive ned alt du spiser i en uke og vurdere din vekt samt resultatene. På dager som du følte svak du kanskje ikke har konsumert nok karbohydrater, så sjekk loggen og sammenlign. På dager hvor du verket i en litt mer i leddene, kanskje du ikke har drukket nok fett, og på dager hvor musklene var såre og du hadde problemer med å utvinne, du kanskje ikke har spist nok protein dagen før. Ingen kan fortelle deg hva du skal spise, kostholdet må imøtekomme dine treningsbehov.