Digidexo.com

Om Long-Term rushabiliteringssentre

Langsiktige rushabiliteringssentre ta folk med rusproblemer utover grunnleggende detox og uttak bistand til nye nivåer av ansvaret de kanskje ikke har hatt siden de begynte å bruke narkotika. Kunder av noen langsiktige programmer lære jobb ferdigheter og hvordan å opprettholde relasjoner og re-etablere forbindelser med familiemedlemmer. De blir guidet gjennom stadier av utvinningen til å forstå hvordan de ble narkomane og hvordan de kan opprettholde langsiktig utvinning. Langsiktige narkotika rehabiliteringsprogrammer varierer fra 3 måneder til 3 år. Langsiktig behandling programmer er allment tilgjengelig gjennom kilder som National Drug and Alcohol Abuse Hotline.

Narconon

Basert i Vista Bay, California, bruker Narconon en avgiftning prosess som benytter sauna behandling, trening og vitaminer. Med en kognitiv terapi tilnærming og helhetlig livsstil trening, rådgivere hjelpe kunder å realisere sitt fulle potensial for så lenge prosessen tar et individ. De fleste pasienter ved Narconon bo fra 4 til 6 måneder. En upfront betaling dekker hele programmet, som noen forsikringer kan delvis dekke. Priser er oppgitt til interesserte parter etter en innledende evaluering. Basert på læren til L. Ron Hubbard, har programmet vært i drift siden tidlig på 1960-tallet.

Gatehouse

Et program for unge voksne i alderen 17 til 25, Gatehouse tilbyr behandling programmer som spenner fra 6 måneder gjennom videregående skole og tidlig college hvis kundene trenger lengre behandling. Med skogkledde studiesteder i Arizona og delstaten New York, og tilbyr Gatehouse rådgivning basert på 12-trinns utvinning programmer og klasser slik at studentene kan opprettholde sin utdanning. Kunder får intens terapi, livsferdighetstrening og langsiktig oppfølging poliklinisk behandling.

Burning Tree

For de som har hatt problemer med relapsing etter kortere behandlingsopphold, Burning Tree in Kaufman, Texas, og tilbyr et medikament behandling program som varer i opptil 12 måneder. Planen, som koster ca $ 7500 i måneden, inkluderer et tilbakefall forebyggende tilnærming til utvinning som lærer kundene hvordan de skal leve når de forlater sentrum. Pasientene får et tilpasset program som inkluderer ernæring, neurofeedback terapi og en integrert familie program. Etter at de forlater, reformert narkomane får levetid ettervern og overgangs tjenester.

TROSA

Triangle Residential Mulighet for rusmisbrukere serverer primært hjemløse narkomane i Durham, North Carolina, sammensatte. Etter tilbaketrekning er fullført, beboere gå gjennom en rekke programmer som til slutt fører til heltidsarbeid og re-inntreden i samfunnet. Organisasjonens motto er "hver enkelt lærer man", som oppfordrer innbyggerne til å holde seg som rådgivere når de har fullført programmet, som kan vare så lenge som tre år. Terapi, peer rådgivning og 12-trinns program utfylle mange in-house arbeidsprosjekter beboerne utføre for å betale for seg.

CMR Recovery Residence

CMR Recovery Residence grunnlagt av de opprinnelige medlemmene i Anonyme Alkoholikere, gir intens narkotika rehabilitering på sitt Long Island, New York, skogkledde anlegget. For en flat privat-pay avgift på $ 6000 per måned, rusmisbrukere får intens behandling basert på AAs 12 trinn. Beboere kan bo i 6 til 12 måneder; 30-dagers programmer også er tilgjengelig. Åpne siden 1942, og er stolt CMR seg om personvern og taushetsplikten.