Digidexo.com

Nalokson bivirkninger

Nalokson, eller Narcan, er et stoff som brukes til å motvirke en morfin eller opiat overdose. Nalokson (kombinert med buprenorfin) er også en ingrediens i Suboxone, et stoff som hjelper rusavhengige trekke seg fra opiater. Alene, fungerer Nalokson ved å reversere eller stoppe effekten av narkotiske stoffer. I sin kombinert form med buprenorfin i Suboxone, det skaper rask tilbaketrekning og smerte effekter, forsikre at brukeren ikke vil bruke eller misbruke andre opiat stoffer på toppen av Suboxone. Nalokson kan være en livreddende narkotika under et opiat overdose, og også en kraftig forebyggende.

Generelle bivirkninger

Nalokson reverserer de smertestillende og depressive egenskaper av opiater, og kan føre til muskelsmerter, muskelsmerter, diaré, rask hjerterytme, feber, svette, kvalme eller oppkast, irritabilitet, skjelving, svakhet, tretthet og økt blodtrykk når det brukes sammen med et opiat . Sentralnervesystemet, sammen med bremset hjerterytme og grunne pust fører til koma, kan også ved omvendt av Naloxon, og skaper en rask hjerterytme og påskynde åndedrett i prosessen.

Alvorlige bivirkninger

De alvorlige bivirkninger av Naloxon kan være livstruende. Dersom alvorlige bivirkninger er erfarne, må en lege varsles umiddelbart. Alvorlige bivirkninger inkluderer brystsmerter eller hjerterytme uregelmessigheter, ørhet eller besvimelse, kramper eller kramper, eller problemer med å puste. Symptomene oppleves kan øke etter hvert som tiden går, er så rask medisinsk intervensjon svært anbefales.

Mindre alvorlige effekter

De mindre alvorlige bivirkninger av Naloxon vanligvis ikke trenger medisinsk intervensjon. Men hvis du føler at bivirkningene du opplever er farlige, kontakt lege så snart som mulig for en vurdering og behandling. De mindre alvorlige bivirkninger av Naloxon er svimmelhet, slapphet, tretthet, kvalme, oppkast, diaré, nervøsitet, rastløshet eller eksitasjon, svetting, rennende nese eller risting.

Nalokson og Suboxone

Nalokson er eksepsjonelt genial i måten den opererer med Suboxone. Suboxone er et opiat brukt til å hjelpe narkomane trekke seg fra opioider som heroin eller smertestillende piller mens opplever liten eller ingen rebound smerte som smertereseptorer er ikke lenger bundet med opioider; i stedet tar Suboxone det sted hvor opioidet som det binder seg til reseptorer i hjernen. Den spennende ting om Suboxone i dette tilfellet er bruken av nalokson. Nalokson hindrer den rusavhengige fra å prøve å få en mer potent høy ved å blande andre opiat stoffer med Suboxone. Når overskudd av opiater inn i systemet, skaper Nalokson en smertefull tilbaketrekking reaksjon, sikre at den rusavhengige kan ikke lenger misbruke eller overdose på opiater uten å oppleve smertefulle konsekvenser.

Konklusjon

Nalokson er en viktig legemiddel som brukes i behandling av overdose og misbruk av opiater som heroin, morfin og smertestillende piller. Nalokson ikke produserer psykologisk eller fysisk avhengighet på noen måte. Når ingen opiat er til stede i kroppen, produserer Nalokson ingen effekt i pasienten.