Digidexo.com

Hvordan identifisere symptomer på føtalt alkoholsyndrom

Føtalt alkoholsyndrom er et begrep som gis til spedbarn som lider av en rekke fødselsskader forårsaket av inntak av alkohol av mødre når de er gravide. Fødselsskader og misdannelser hos spedbarn kan være alt fra fysiske misdannelser til mental retardasjon. Kvinner som drikker mens de er gravide utsetter sine barn til et mangfold av mulige medisinske komplikasjoner og problemer, alvorlighetsgraden av som øker med mengden alkohol som ble konsumert i løpet av svangerskapet. Slike fødselsskader er forårsaket av overstadig samt kronisk drikking. Drikking i løpet av første trimester påvirker organutvikling, mens i andre trimester, er hjernens funksjon påvirkes. Drikking i løpet av tredje trimester fører til en retardasjon av fostervekst og utvikling. Lær hvordan å identifisere symptomer på fetal alcohol syndrom for å gi spedbarn og barn sitt beste sjanse til overlevelse og en høy livskvalitet.

Hvordan identifisere symptomer på føtalt alkoholsyndrom

Se etter tegn på dårlig dier tendenser i en nyfødt, samt svært dårlige søvnvaner. Mens noen barn kan oppleve forvirring når du forsøker å die, en baby påvirket av føtalt alkoholsyndrom har kontinuerlig vanskeligheter fôring.

Ta hensyn til klare tegn på irritabilitet hos en nyfødt uten noen åpenbar grunn. Akkurat som voksne, nyfødte også lider av alkoholabstinenssymptomer, og den eneste måten de kan uttrykke sin ubehag er gjennom gråt, tegn på opphisselse og sinne.

Observer tegn på at et spedbarn ikke utvikler seg normalt. I noen tilfeller kan hodet vises meget liten, så vel som øynene. I noen tilfeller kan du merke hudfolder som strekker seg fra øyelokkene til siden av nesen. Andre tegn på unormal vekst og utvikling kan være små kjever, utstående panne og ganespalter.

Vær oppmerksom på eventuelle åpenbare lærevansker som barnet vokser. Spedbarn og småbarn oppleve både psykisk og fysisk utviklingshemmede. Barnet kan ikke være i stand til å sitte oppreist, rull over eller krype. Som barn alder, kan de begynne å vise tydelige tegn på psykiske funksjonshemninger som påvirker læring og atferd.

Hint

  • Ikke drikk når du er gravid. Fordi hver sak er forskjellig, kan det være vanskelig å forutse problemer eller å diagnostisere dem på en riktig måte. Føtalt alkoholsyndrom er en irreversibel tilstand.