Digidexo.com

Hvordan behandle inflammatorisk tarmsykdom

Hvordan behandle inflammatorisk tarmsykdom


Inflammatorisk tarmsykdom eller IBD dekker en rekke fordøyelsesproblemer som påvirker tarmen og endetarmen. Ulcerøs kolitt og Crohns sykdom er de mest diagnostisert betingelser, men mange pasienter går udiagnostisert grunn av et stort utvalg av uklare symptomer. Inflammatorisk tarmsykdom kan være vanskelig å behandle, og behandling fokuserer vanligvis på å redusere symptomene heller enn å utrydde årsaken til IBD. Les videre for å lære hvordan man skal behandle inflammatorisk tarmsykdom.

Hvordan behandle inflammatorisk tarmsykdom

Behandle inflammatorisk tarmsykdom med medisiner

Prøv over-the-counter anti-diaré medisiner for å hjelpe med mild inflammatorisk tarmsykdom symptomer.

Spør legen din om aminosalisylater som hjelper behandle tarmbetennelse. Sulfasalazin og Mesalamine blir ofte foreskrevet aminosalisylater brukes til å behandle IBD lider.

Vurder å bruke kortikosteroider for å behandle betennelse som ikke svare på aminosalisylater behandling. Piller og intravenøse injeksjoner blir typisk brukt til å behandle områder av tarmen ovenfor rektum og klyster eller skum kan anvendes til å behandle rektum området. Prednison er en vanlig kortikosteroid brukes til å behandle inflammatorisk tarmsykdom.

Unn kroppen din med immunsystem suppressants som ciklosporin. Immunsuppressive medisiner kan brukes når andre medisiner som brukes til å behandle inflammatorisk tarmsykdom mislykkes.

Behandle inflammatorisk tarmsykdom Naturligvis

opplyse deg om behandling av inflammatorisk tarmsykdom gjennom kosthold og ernæring med boken "Hva å spise med IBD:. Et omfattende ernæring og Oppskrift Guide for Crohns sykdom og ulcerøs kolitt" Se Resources nedenfor for en link.

Ta en probiotiske supplement. Probiotika er organismer som lever inne i fordøyelsessystemet og arbeider for å legge til nyttige bakterier og holde systemet i balanse. Probiotika kan effektivt behandle og forebygge diaré og magesmerter i betennelsessykdom pasienter.

Øk inntaket av essensielle fettsyrer. Omega-3 fettsyrer kan redusere betennelser og bidra til å holde pasienter som opplever IBD remisjon stabil. Fisk, linfrø og hamp frø oljer alle inneholder essensielle fettsyrer.

erstatte tapt kalium, magnesium og kalsium med vitamin-og mineraltilskudd. Kosttilskudd å behandle følgene av svikt forårsaket av inflammatorisk tarmsykdom.

Hint

  • Sjekk med legen din om bivirkninger av medisiner som brukes til å behandle IBD.
  • Hvis du tar urter for å bekjempe sykdommen, ta kontakt med en herbalist.
  • Gjenkjenne mange medisiner som brukes til å behandle inflammatorisk tarmsykdom kommer med risiko. For eksempel krever cyklosporin blodtrykk og nyre-funksjon som skal kontrolleres under behandlingen. Spør legen din om mulige komplikasjoner.